Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas ir teisių jau nebeturintis traktorininkas Panevėžio rajone nepastebėjo „Audi“

Penktadienio popietę Panevėžio rajone, kelyje Ramygala–Vadokliai susidūrė traktorius „Belarus“ ir lengvasis automobilis „Audi“. Paaiškėjo, kad traktorininkas avariją sukėlė būdamas neblaivus.

Incidentas įvyko tuomet, kai šalutiniu keliu važiavęs traktorius į pagrindinį kelią įvažiavo net nepristabdęs. Pagrindiniu keliu važiavęs „Audi“ vairuotojas nesitikėjo, kad traktorių su priekaba vairuojantis vyras jo nepastebės.

„Audi“ rėžėsi į traktoriaus velkamą priekabą. Iš traktoriaus išsiūbavo akivaizdžiai neblaivus vyras, kuris nenorėjo sutikti su savo kalte. Vairuotojas aiškino, kad atsitrenkė ne jis, o „Audi“ rėžėsi į jį.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Nuo vairuotojo sklido alkoholio kvapas, tad „Audi“ vairuotojas nusprendė apie tai pranešti policijai. Vaikino spėjimai pasitvirtino. Traktoriaus vairuotojui nustatytas lengvas 1,09 promilės girtumas. Jis taip pat negalėjo pateikti ir vairuotojo pažymėjimo ir aiškino jį praradęs dar „prie rublio“.

Į įvykio vietą atskubėjo traktorininko bendradarbiai. Jie tikino net nepastebėję, kad kolega išgėręs, o apie tai, kad jis neturi vairuotojo pažymėjimo, esą net nežinojo.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Traktorius priverstinai buvo išvežtas techninės pagalbos automobiliu, mat gresia jo konfiskacija, o vairuotojui Zenonui surašytas protokolas. Jam teiks keliauti į teismą, kur bus paskirta solidi, daugiau nei 1000 eurų bauda.

Techninės pagalbos prireikė ir „Audi“. Lengvajam automobiliui buvo išmuštas ratas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito