Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas vilkiko vairuotojas iš Lietuvos Malborke ištaškė „Audi“ ir spruko

Neblaivūs vairuotojai iš Lietuvos Lenkijos keliuose – ne tokia jau retenybė. Šįkart įvykį užfiksavo Malborko policija, kurios pareigūnai kartu su gretimo Gdansko Starogardo kolegomis gaudė avariją sukėlusį ir iš įvykio vietos pasprukusį lietuvį. Bausmės pastarajam išvengti nepavyks, jam gresia iki 2 metų kalėjimo.
Vairuotojo iš Lietuvos sukeltos avarijos padariniai – sudaužyta „Audi“
Vairuotojo iš Lietuvos sukeltos avarijos padariniai – sudaužyta „Audi“ / Lenkijos policijos nuotr.

Kaip praneša Lenkijos policija, 56-erių vilkiko vairuotojas iš Lietuvos Malborke trenkėsi į „Audi“ ir nesustodamas spruko. Jį sulaikyti pavyko Gdansko Starogardo teritorijoje. Jo organizme nustatyta beveik promilė alkoholio.

Naktį praleidęs areštinėje lietuvis sulaukė kaltinimų: jis kaltinamas vairavęs neblaivus, sukėlęs pavojų eismo saugumui ir pabėgęs iš įvykio vietos. Už visa tai jam gresia iki dvejų metų laisvės atėmimo bausmė.

Apie lietuvio sukeltą avariją buvo pranešta Malborko policijai. Pareigūnai nustatė, kad vilkiko vairuotojas nebuvo atsargus ir persirikiuodamas į kitą eismo juostą priekaba trenkėsi į dešine juosta važiavusią „Audi“.

Smūgis buvo stiprus, „Audi“ apsisuko. Tačiau vilkiko vairuotojas nesustojo ir nuvažiavo Tčevo kryptimi.

Laimei, „Audi“ vairuotojas nenukentėjo.

Su policija susisiekė 112 operatorius, kuris teigė, kad jiems paskambino Lietuvos pilietis ir teigė, jog patyrė eismo įvykį Malborke. Pareigūnai gavo jo telefono numerį ir netrukus nustatė vairuotojo buvimo vietą.

Gdansko Starogardo kelių policijos pareigūnai surado vilkiką su priekaba vienoje iš miško stovėjimo aikštelių, ant automobilio buvo matyti neseniai įvykusios avarijos pėdsakai. Patikrinę vairuotojo blaivumą, policininkai nustatė, kad jo organizme yra beveik promilė alkoholio. Vyras buvo sulaikytas ir nuvežtas į policijos areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito