Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupiniu išžaginimu pasibaigusių išgertuvių kriminalą tiria ir tarnybinis šuo Bondas

Tarnybinis šuo vardu Bondas Kelmės rajone operatyviai susekė sprukusį moters skriaudiką.
Šiaulių apskrities policijos kinologas Marius Mižutavičius su tarnybiniu šunimi Bondu.
Šiaulių apskrities policijos kinologas Marius Mižutavičius su tarnybiniu šunimi (ne Bondu). / Telšių apskrities policijos nuotr.

Šeštadienio vakarą, apie 21 val., Kelmės rajone, į vienkiemyje gyvenančios 48 m. moters namus atėjo trys nepažįstami jaunuoliai. Vaikinai išlaužę durų staktą ir metalinį kablį, įsibrovė į namus ir kartu su namo šeimininke vartojo alkoholinius gėrimus.

Po išgertuvių du vyrai moterį sumušė ir išžagino. Vėliau jie pasišalino, tačiau vienas buvo toks girtas, kad liko gulėti. Tuo metu moteris paskambino pagalbos telefonu 112 ir išsikvietė policiją. Tai išgirdęs namuose likęs vaikinas pabėgo.

Netrukus į įvykio vietą atvyko pareigūnai. Operatyviai tiriant nusikaltimą buvo iškviestas ir Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato patrulių rinktinės 1-osios kuopos specialistas Marius Mižutavičius su tarnybiniu šunimi. Belgų aviganis vardu Bondas pagal kvapą iškart ėmė ieškoti įtariamųjų. Iš pradžių šuo ėjo vieškeliu maždaug kilometrą, po to pasuko link miško, kur gana greitai pareigūnai aptiko sodybą.

Paaiškėjo, kad tai ieškomo vaikino tėvų namas. Sodybos šeimininkas sakė, kad jo 20-metis sūnus namo grįžo tik ryte ir neblaivus. Tuomet pareigūnai pasikalbėjo su ieškotu vaikinu. Jis aiškino, kad kur buvęs naktį nepamena, nes ryte prabudo jau sodyboje. Pareigūnai vaikiną sulaikė, pasakojama Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariato Valdymo organizavimo skyriaus vyresniosios specialistės antradienį paviešintame pranešime.

Vėliau sulaikyti kiti du įtariamieji, gimę 1994 ir 1997 m.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl įsibrovimo ir grupinio išžaginimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas