Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 21 /10:28

Pajūryje patikrinti du BMW: 3 vyrai pasiųsti į areštinę dėl ginklų ir narkotikų

Šeštadienio vakarą Kretingoje buvo sustabdytas BMW, kurio ekipažas turėjo ir narkotikų, ir ginklų. Dar vienas įtartinas BMW patikrintas Slengiuose, Klaipėdos rajone.
Narkotikai
Narkotikai. Asociatyvinė nuotrauka / Klaipėdos VPK nuotr.

Šeštadienį apie 20 val. 50 min. Kretingoje, Tiekėjų gatvėje, patikrinus sustabdytą automobilį BMW 330, kurį vairavo 20-ies vyras, salone rastas plastikinis maišelis su baltos spalvos milteliais, galimai, narkotine medžiaga.

Pas 2004 m. gimusį keleivį rastas folijos lankstinukas su baltos spalvos milteliais, galimai narkotine ar psichotropine medžiaga.

O pas 2001 m. gimusį keleivį rasta 1509,57 eur. Automobilio salone taip pat rastos svarstyklės bei galimai pneumatiniai revolveris ir pistoletas.

Vairuotojas ir 2001 m. gimęs keleivis sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Sekmadienio vakarą apie 21 val. 20 min. Slengiuose, Klaipėdos rajone, patikrinus automobilį BMW, pas 2003 m. gimusį vairuotoją rastas paketas su žalios spalvos augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga ir metalinis prietaisas galimai augalinės kilmės narkotinėms medžiagoms smulkinti.

Vaikinas sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito