Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Juozo Imbraso automobilį atsitrenkęs girtas BMW vairuotojas neturėjo teisių

Paaiškėjo, kad sekmadienio vakarą į Seimo nario Juozo Imbraso automobilį Vilniuje įsirėžęs kelių erelis pastaruoju metu net neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Iš avarijos vietos sprukęs BMW vairuotojas po sulaikymo įpūtė 1,83 promilės.
Seimo nario Juozo Imbraso avarija
Seimo nario Juozo Imbraso skriaudiko BMW po avarijos sostinės Miežių gatvėje. / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Vilniaus apskrities policijos užfiksuotais duomenimis, lapkričio 27 d. apie 18.54 val. Vilniuje, Mokyklos ir Miežių g. sankryžoje, G.G., (gimęs 1983 m.), girtas vairuodamas automobilį BMW (nustatytas 1,83 prom girtumas), neturėdamas teisės vairuoti (ši teisė atimta), išvairuodamas iš šalutinio kelio į pagrindinį, neužleido kelio pagrindiniu keliu važiuojančiam J.Imbraso „VW Touareg“ visureigiui, susidūrė ir pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Toliau vairuodamas visureigį BMW ir važiuodamas atbulas, atsitrenkė į Miežių g. namo tvorą ir ją apgadino. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai ir tvora, nukentėjusiųjų nėra.

„Važiavau 40 km/val. greičiu. O jis parlėkė greitai man iš dešinės. Su prabangia „BMW X6“. Dar stabdžiau. Bet ką tu sustabdysi tas dvi tonas. Jei nebūčiau stabdęs, būtų baisiau buvę. O jei dar plentas... Vairuoju 47 m. Vis galvodavau, ką reiškia avarija. Štai ir turiu. Gerai, kad tik tokią“, – po avarijos bendraudamas su 15min pasakojo Seimo narys.

Jis minėjo, kad per avariją jo garbaus amžiaus žmona šūktelėjo ir labai išsigando, tačiau keleivę apžiūrėję medikai jokių sužalojimų nenustatė.

Tuo tarpu BMW vairavusiam kelių ereliui gresia teismas, kuris tik gali skirti tūkstantinę baudą, nes vairuotojo pažymėjimo iš šio asmens nebeatimsi (draudimas vairuoti jam tebegalioja nuo ankstesnio pažeidimo). Teisėjas taip pat turės galimybę svarstyti, ar neverta konfiskuoti šio BMW visureigio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai