Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į kelių policiją netyčia patekusi Vilniaus pensininkė pasijuto kaip stebuklų šalyje

Lietuvos policija, kuri stengiasi vadovautis šūkiu „Ginti. Saugoti. Padėti.“, kartais sugeba dar labiau išplėsti savotiškų socialinių paslaugų spektrą. Finansavimas, taksi, užsakymo pristatymas į namus – tokiomis gėrybėmis galėjo mėgautis viena Vilniaus pensininkė, per klaidą patekusi į kelių policijos būstinę sostinės Mėnulio gatvėje.
Senolė, kuriai labai pasisekė, Vilniaus Migracijos valdyboje
Senolė, kuriai labai pasisekė, Vilniaus Migracijos valdyboje / Policijos nuotr.

Apie tai, kaip šiandien į Vilniaus kelių policiją užsuko viena močiutė, Lietuvos policijos atstovai nutarė papasakoti savajame „Facebook“ profilyje.

Senolė nebuvo padariusi jokio kelių eismo taisyklių pažeidimo, o tiesiog ieškojo 5-ojo policijos komisariato. Kadangi artėja metas, kai bus mokamos pensijos, senolei labai reikėjo naujo paso, kadangi senąjį, neaiškiomis aplinkybėmis, prieš porą dienų prarado.

Kadangi močiutė sunkiai vaikščiojo, o Migracijos valdyba, kurioje keičiami asmens dokumentai, yra kitame miesto gale, policijos pareigūnai pasisiūlė ją pavežėti. Šiame padalinyje senutė buvo nufotografuota, užpildyti visi būtini dokumentai. Kadangi senolė su savimi neturėjo pinigų, pareigūnas sumokėjo už naujuosius dokumentus 4.30 Eur ir su laikinu dokumentu parvežė senolę namo.

Kai bus pagamintas naujas pasas, senutei jis bus atvežtas tiesiai namo.

Už tokios paprastos, bet šiandien didžiausią rūpestį kėlusios problemos išsprendimą, močiutė dėkojo pareigūnui ir žadėjo melstis už visą Lietuvos policiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito