Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ieškant cigarečių, muitininkams teko išardyti beveik visą automobilį

Savaitgalį Kauno teritorinės muitinės pareigūnai pasienio kelio postuose sulaikė kontrabandinių rūkalų daugiau kaip už 100 tūkst. litų.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / MKT nuotr.

Penktadienį didžiausias cigarečių krovinys sulaikytas Kybartų kelio poste. Jį gabevo automobilio „Audi“ vairuotojas A.L. Nors minėtas pilietis žodžiu deklaravo, kad veža tik 2 pakelius cigarečių, po atlikto detalaus patikrinimo muitinės pareigūnai surado beveik 68 tūkst. vienetų kontrabandos būdu gabentų cigarečių „Viceroy“. Jų vertė didesnė nei 23 tūkst. litų.

Muitinės kriminalinė tarnyba praneša, kad ieškant cigarečių muitininkams teko išardyti beveik visą automobilį, nes cigaretės buvo išslapstytos specialiai įrengtame kuro bake, transporto priemonės durelėse, atsarginiame rate, stogo apdailoje, sėdynių atlošuose bei priekiniame ir galiniame bamperyje.

Šeštadienį Kybartų kelio poste muitinės pareigūnai sulaikė daugiau kaip 117 tūkst. vienetų kontrabandos būdu gabentų cigarečių. Didžioji dalis neteisėtai vežtų rūkalų buvo aptikti R.S. vairuojamame automobilyje „VW Passat“.

Iš dvigubo transporto priemonės dugno, iš perdirbto degalų bako ir dujų baliono muitininkai ištraukė daugiau kaip 70 tūkst. vienetų „Jin Ling“ ir „Denim Red“ cigarečių, kurių vertė didesnė nei 24 tūkst. litų.

Pažeidėjams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai, o nelegalūs cigarečių kroviniai ir juos gabenusios transporto priemonės sulaikytos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas