Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įkliuvo klaipėdietė su itin stipriais narkotikais: net mažas kiekis gali būti pražūtingas

Klaipėdoje pareigūnai baigė tyrimą dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinės medžiagos kiekiu: ne kartą už vagystes, sukčiavimą teista jauna moteris kaltinama turėjus itin stiprių narkotinių medžiagų.
Išardytas narkotikų kontrabandininkų tinklas Vilniuje
Narkotikai / MKT nuotr.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas, gavus informacijos apie 32 m. Klaipėdos miesto gyventojos galimai vykdomą kvaišalų platinimą.

Gegužę Klaipėdoje, Vilniaus pl., uostamiesčio pareigūnai sustabdė automobilį, kuriuo vyko minėta moteris. Pas ją rasta beveik 40 g miltelių, kuriuose buvo labai didelis kiekis narkotinės medžiagos – karfentanilio.

Net ir nedideli kiekiai šių, itin stiprių kvaišalų yra pavojingi juos vartojančių asmenų sveikatai ar gyvybei, nes galimi perdozavimai bei stiprūs organizmo apnuodijimai.

Niekur nedirbanti klaipėdietė teisėsaugai gerai žinoma – anksčiau daug kartų teista už vagystes, sukčiavimus, turto pasisavinimą bei neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Sulaikytajai pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinės medžiagos kiekiu.

Įtariamoji buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę, vėliau jai paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Už neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu numatytas laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.
Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Klaipėdos apygardos teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas