Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš artimųjų akiračio pradingusią plungiškę suradę pareigūnai: suaugęs žmogus turi teisę „pradingti“

Pirmadienį žiniasklaidos priemonės ir socialiniai tinklai ūžė nuo informacijos apie pradingusią plungiškę Jurgitą Stuopelytę. Plungės pareigūnai pirmadienio popietę patys susisiekę su pradingėle aiškino, kad jokio kriminalo nebūta – pati moteris kurį laiką nenorėjo su niekuo bendrauti.
Jurgita Stuopelytė
Jurgita Stuopelytė / Asmeninio archyvo nuotr.

Savaitgalį Plungės pareigūnams paskambino 27-erių J.Stuopelytės mama ir pranešė, kad nuo sausio 15-osios nepavyksta susisiekti su dukra. Pirmadienį mama komisariate parašė pareiškimą apie pradingusią dukrą. Pagalbos paprašė ir artimųjų, informacija apie dingusią jauną moterį žaibiškai pasklido. 

Susirūpinę jaunos moters likimu, žmonės siuntė vienas kitam informaciją. Baimę, kad jai galėjo atsitikti kas nors negera, pakurstė kalbos apie ūmų plungiškės draugo būdą. 

Tą pačią dieną pareigūnams pavyko susisiekti su J.Stuopelyte. „Ji – suaugęs žmogus, pati priėmė sprendimą kurį laiką nebendrauti su artimaisiais. Visa ši istorija – išpūstas reikalas. Moteris – sveika gyva“, – aiškino Plungės rajono policijos komisariato viršininkas Saulius Vaičekauskas. 

Ji pareigūnams aiškino, nė nežinojusi, kad jos pasigedo artimieji. „Moteris turėjo pasiaiškinimą, tačiau tai jos asmeniniai reikalai. Ji turi teisę elgis kaip tinkama. Suaugęs žmogus gali priimti sprendimą kurį laiką nepranešti šeimos nariams, kur yra ir ką veikia“, – aiškino komisaras. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai