Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išbandymas vairuotojams automagistralėje: greitis tik 40 km/val., vilkikai sugulė į griovius

Pakitusios eismo sąlygos tapo išbandymu vairuotojams. Trečiadienio vakarą iš Klaipėdos į Kauną vykę vairuotojai patyrė, kas yra vairavimas ekstremaliomis sąlygomis. Kelininkai įspėja, kad daugelyje vietų formuojasi plikledis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pavojų keliuose kelia ne tik sniegas: spąstais tapo naujas faktorius

Apie 20 val. netoli Kryžkalnio eismas ėmė strigti.

Nors kelio danga atrodė sausa, tačiau iš tiesų tai buvo apgaulinga. Panašu, kad pavojaus neįvertino vilkikų vairuotojai: net keturi jų atsidūrė griovyje.

Kiti vairuotojai, įsijungę avarinius signalus, kelionę tęsė. Tačiau greitis, anot 15min skaitytojų, ruože buvo vos apie 40 km/h.

Lietuvos automobilių kelių direkcija trečiadienį įspėjo, kad besitęsiant šalyje snygiui, pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos didžiojoje Lietuvos dalyje šlapios, daug kur, ypač šiaurės bei vakarų pusėje, provėžotos, padengtos pažliugusiu, prispaustu sniegu. Utenos, Molėtų ir Anykščių rajonuose ant kelių vietomis susiformavęs plikledis.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį vietomis truputį pasnigs, šiauriniuose rajonuose kai kur pustys. Daugelyje rajonų vietomis susiformuos plikledis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas