Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iškvietimai Kauno gelbėtojams: gyvsidabris stiklainyje, mina upelyje, kelmo gaisras, svyla maistas

Vienos paros Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos užfiksuotų įvykių suvestinėje – daug nekasdienių įvykių.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Naktį iš antradienio į trečiadienį, 3.01 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Pramonės prospekte, dega kelmas. Atviroje teritorijoje iš tiesų degęs kelmas užgesintas.

15.58 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Hipodromo g., bute svyla maistas, niekas neatidaro durų. Į butą patekta per langą, puodas nukeltas nuo ugnies, patalpos išvėdintos.

Kitas panašaus turinio iškvietimas Kauno regiono gelbėtojus atvedė į Birštoną, kur S.Dariaus ir S.Girėno g., iš buto pirmame aukšte rūko dūmai. Nukeltas ant viryklės prisvilęs maistas, išvėdintas butas ir laiptinė.

16.14 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Raudondvario pl., dega automobilis. Buvo užsikirtusi automobilio turbina, dėl to kilo dūmai. Degimo nebuvo.

12.41 val. pranešta, kad Ruklos mstl. (Jonavos sen.), Rupeikio g., bute užsitrenkė 2 metų vaikas. Ištraukiamosiomis kopėčiomis pro balkoną patekta į butą. Durys atidarytos iš vidaus.

13.54 val. pranešta, kad Kiaulupių kaime (Šakių r. sav., Šakių sen.), išdžiuvusio Aukspirtos upelio dugne, rastas sprogmuo. Budėta, kol atvykę išminuotojai 81 mm II pasaulinio karo laikų minosvaidžio miną sunaikino vietoje.

Prie konteinerio rastas stiklainis su gyvsidabriu.

17.08 val. gautas pranešimas, kad Marijampolėje, Vytauto g., prie konteinerio rastas stiklainis, kuriame galimai pripilta gyvsidabrio. Pabudėta, kol gyvsidabrį (apie 50 g) išsivežė UAB „Marijampolės švara“. Gyvsidabris bus perduotas UAB „Žalvaris“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas