Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Joginiškių kaime vairuotoju pasijutęs septyniolikmetis užsipuolė pareigūnus

Antradienio naktį Šakių rajono policijos pareigūnai tramdė nepilnametį smarkuolį, kuris eilinį kartą įkliuvo prie automobilio vairo. Jo blaivumas taip pat sukėlė abejonių, tačiau septyniolikmetis nedrįso tikrintis alkotesteriu. Pajutęs, kad atsakomybės išvengti nepavyks, kelių erelis pradėjo įžeidinėti pareigūnus ir apgadino jų tarnybinį automobilį.
Reido akimirkos
Asociatyvi iliustracija / 15min/Pauliaus Ramanausko nuotr.

Kaip praneša policija, lapkričio 22 d. apie 3 val. Šakių rajone, Joginiškių kaimo ribose, buvo sustabdytas automobilis.

Policijos pareigūnai nustėro, kai prie jo vairo pamatė septyniolikmetį. Patruliams taip pat sukėlė abejonių jaunuolio blaivumas, tačiau šis atsisakė pasitikrinti alkotesteriu.

Patikrinę nepilnamečio duomenis informacinėje sistemoje policijos pareigūnai iššsiaiškino, kad tai ne pirmas kartas, kai jaunuolis įkliuvo prie vairo be teisių ir būdamas neblaivus.

Pildydami pažeidimo protokolą patruliai iš vaikino sulaukė necenzūrinių įžeidimų. Nenuorama siautėjo tol, kol nesusivaldęs išdaužė tarnybinio pareigūnų automobilio „Mitsubishi L200“ galinių durelių lango stiklą.

Už savo veiksmus prie vairo ir policijos pareigūnų akivaizdoje nepilnamečiui teks atsakyti teisme. Pagal šalies įstatymus jam gresia bauda nuo 1158 eurų iki 1592 su transporto priemonės konfiskavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai