Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Joniškyje ir Kuršėnuose uoliai puoselėjamos „snukiadaužio“ tradicijos – policija nespėja suktis

Joniškio ir Šiaulių rajono policija per naktį nespėjo lankyti smurto protrūkių šeimose. Netrūko „snukiadaužių“ ir viešoje aplinkoje. Daugeliu atveju alkoholiu buvo persisunkę ir mušamieji, ir mušantieji.
Palanga gėrė ir mušėsi iki ryto
Joniškyje ir Kuršėnuose gėrė ir mušėsi iki ryto. Asociatyvi nuotr. / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Liepos 17 d. 23.35 val. Joniškio Žemaičių gatvėje 23-ejų metų vyras sumušė metais jaunesnį vyrą. Tasi padarė tiesiog dėl chuliganiškų paskatų Nukentėjusysis dėl veido sumušimo į gydymo įstaigas nesikreipė, o smurtautojas ieškomas.

Po poros valandų Joniškio miesto aikštėje 22-ejų metų vyras su keliais nenustatytais bendrais dėl chuliganiškų paskatų sumušė du girtus vyrus ir moterį.

Veiksmas vyko neseniai atnaujintoje aikštėje, šalia gausiai alkoholio mėgėjų lankomo baro. Nukentėjusiesiems sumušti veidai. Medikai jiems suteikė pagalbą. Jie gydosi namuose. Smurtautojai spėjo pabėgti.

Penktadienį, prieš pat vidurnaktį, Kuršėnuose, J.Basanavičiaus gatvėje, 22 ir 24 metų girti vyrai užpuolė greito maisto užkandinę. Matomai, pinigų pakako tik alkoholiui, kebabo niekas už dyką nedavė.

Jie išdaužė langus, įžeidinėjo čia dirbusią pardavėją. Sudavė jai kelis kartus į veidą. Nukentėjusioji dėl veido sumušimo į gydymo įstaigas nesikreipė. Abu girti „narsuoliai“ uždaryti į Šiaulių AVPK areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas