Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurbarkiškė „pragėrė“ dukrą: duris naktį išlaužė ugniagesiai, dvejų mažylė evakuota

Vėlų pirmadienio vakarą Jurbarko ugniagesiai iš policijos sulaukė pranešimo, kad pareigūnams reikalinga pagalba patekti į vieną butą Muitinės gatvėje. Mat ten girdėti vaiko verksmai, o į vidų niekas neįsileidžia. Pagal pirminę turėtą informaciją, bute vyksta išgertuvės, susirinkę daug asmenų ir galimai neprižiūrima 2 metų mergaitė.
Vaikystės trauma
Vaikystės trauma / „Fotolia“ nuotr.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba antradienį glaustai skelbia, kad laužtuvu durys buvo atidarytos, ir policijos pareigūnams tokiu būdu pagelbėta patekti į vidų.

Išsamiau apie šio įvykio eigą ir rezultatus 15min antradienį pasidomėjo Marijampolės apskrities policijoje.

„Situacija tokia, kad apie 22.58 val. gavome pranešimą, kad Jurbarke, Muitinės g. esančiame bute vyksta išgertuvės, triukšmaujama, susirinkę daug asmenų ir yra neprižiūrima nepilnametė. Pareigūnams operatyviai nuvykus nurodytu adresu, buvo beldžiama į duris, bet durų niekas neatidarė, nors girdėjosi triukšmas buto viduje, todėl pareigūnai priėmė sprendimą į pagalbą pasitelkti PGT ugniagesius“, – informavo Marijampolės apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vedėjas Renatas Siaurusaitis.

Pareigūnas patvirtino, atvykus ugniagesiams, laužtuvu buvo atidarytos minėto buto durys ir patekta į buto vidų.

Viduje pareigūnai rado neblaivią (1,98 prom.) moterį (g. 1978 m.) bei jos mažametę dukterį, dėl to nedelsiant apie šį įvykį buvo pranešta Tauragės apskrities vaiko teisių apsaugos skyriui.

„Atvykusios šio skyriaus darbuotojos iš nesaugios aplinkos paėmė mažametę ir išvežė pas laikinąjį globėją“, – apie operatyvų ir efektyvų sprendimo būdą papasakojo R.Siaurusaitis.

Vaiko teisių apsaugos skyriaus darbuotojos iš nesaugios aplinkos paėmė mažametę ir išvežė pas laikinąjį globėją.

Komunikacijos poskyrio vedėjo teigimu, dėl šio įvykio moteriai surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal LR Administracinių nusižengimų kodekso 72 str. 2 d. (dėl vaiko teisių pažeidimo).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas