Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 02 12 /08:44

Nevalytame ir slidžiame kelyje Didžiojoje Riešėje kaktomuša susidūrus dviem automobiliams nukentėjo moteris

Viena moteris buvo sužalota antradienio rytą Vilniaus rajone susidūrus dviem automobiliams. Avarija įvyko nevalytame, provėžų pilname ir slidžiame kelyje.
Avarija Didžiojoje Riešėje
Avarija Didžiojoje Riešėje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Pranešimą apie incidentą Didžiosios Riešės kaime Vilniaus rajono pareigūnai gavo apie 7.42 val. Visų pirma pareigūnai ir greitosios pagalbos medikai buvo informuoti, kad avarija įvyko Žaliojoje g. Vėliau paaiškėjo, kad informacija buvo netiksli. Avarija įvyko pagrindinėje Didžiosios Riešės gatvėje – Molėtų g.

Pareigūnams ir medikams atvykus į įvykio vietą, buvo rasti du susidūrę automobiliai – „Toyota“ ir „Audi“. Pirminiais duomenimis, nevalytame, slidžiame ir provėžų pilname kelyje automobilio „Toyota“ vairuotoja nesuvaldė savo transporto priemonės, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu „Audi“.

Per incidentą nukentėjo „Audi“ keleivė. Ją greitosios pagalbos medikai nuvežė į ligoninę. Moteris sąmonės nebuvo praradusi.

Abu automobiliai per susidūrimą sudaužyti gana smarkiai. Nuo smūgio „Audi“ pusiau nuslydo nuo kelio.

Policijos pareigūnai akcentuoja, kad avarija įvyko nevalytame kelyje.

„Jis slidus ir pilnas provėžų“, – teigia pareigūnai.

Į įvykio vietą atvykę Didžiosios Riešės gyventojai taip pat piktinosi, kad kelias tvarkomas labai prastai. Nors čia gyvena keli tūkstančiai žmonių, Molėtų gatve nuolat važiuoja daug automobilių, kelias atmestinai nuvalomas tik kartkartėmis. Pastarąjį kartą Molėtų g. valyta vasario 7 d. – beveik prieš savaitę, nors per tą laiką net kelis kartus snigo.

„Buvau seniūnijoje dėl to kelio. Mes čia visi gyvename kaip ant kokios bombos. Bet seniūnė man atsakė, kad kiekvieną dieną kelio niekas nevalys“, – 15min.lt žurnalistui įvykio vietoje sakė vienas Didžiosios Riešės gyventojas.

Vilniaus rajono policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas