Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
19:59

Kaltinimai juodojo BMW vairuotojui sunkėja: trinktelėjo į Arkikatedrą, po įvykio pasislėpė

Socialiniuose tinkluose visuotinai pasmerktas, bet labiau kaip pakvailiojimas, nei rimtas nusikaltimas, pradžioje įvertintas BMW vairuotojo pasivažinėjimas Katedros aikštėje sulaukė griežtesnio policijos požiūrio. BMW automobilį į saugomą aikštelę išvežę pareigūnai šio „performanso“ autoriui inkriminuoja ir avariją, ir pasišalinimą iš jos vietos, ir padarytą turtinę žalą, ir dar kelis pažeidimus.

15min jau pasakojo apie keistoką akibrokštą Vilniaus centre, kai Katedros aikštėje buvo nufilmuoti BMW viražai – pirmasis pašiurpo ir policiją tuomet kvietė viešbučio darbuotojas. Liudininkams pasirodė, kad įžūliai pasielgęs vairuotojas galėjo būti apsvaigęs.

Tiesa, šios aplinkybės policijai nustatyti nepavyko. Vis dėlto įvykio įkalčiu tapusi transporto priemonė labai greitai atsidūrė pareigūnų gniaužtuose, o dabar aiškėja ir tikrieji BMW pasivažinėjimo metu padarytos žalos bei sukeltos grėsmės mastai. Šio „performanso“ autorių policija jau kaltina ir dėl atsitrenkimo į šventovę, ir dėl pėstiesiems Katedros aikštėje kilusio pavojaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento