Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kandidatė į Seimą Irma Gajauskaitė įtariama riaušių kurstymu: į debatus ragina atvykti su lazdomis

Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) kandidatė į Seimą Irma Gajauskaitė socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino vaizdo įrašą, kuriame viešai kvietė žmones atvykti į penktadienį, buvusiame Lukiškių kalėjime, Vilniuje, rengiamus Seimo debatus, pasiimti su savimi beisbolo lazdas, šakes, dalgius ir juos panaudoti „susidorojimui“, praneša Lrt.lt.
Irma Gajauskaitė
Irma Gajauskaitė / Kadrai iš filmuotos medžiagos

„Truputi apie Tapiną, išankstinį balsaviną, Skvernelistų aferistę – Rimą Baškienę ir penktadienio debatus Lukiškių kalėjime, kurie gali baigtis tokiomis riaušėmis, kad dar Lietuva nematė!!!“, – su tokiu komentaru (kalba netaisyta – red. past.) į „YouTube“ platformą įkeltas vaizdo įrašas, kuriame pasisako Tautos ir teisingumo sąjungos atstovė Irma Gajauskaitė. Kandidatės į Seimą pasisakymas prišaukė ir teisėsaugos dėmesį.

Nepriklausomos politikos stebėsenos platformos „Žinau, ką renku“ aktyvistai prieš Seimo rinkimus organizuoja debatus, kurie ateinantį penktadienį sostinėje numatomi buvusiame Vilniaus Lukiškių kalėjime.

„Kviečiu visus žmones atvykti penktadienį į Lukiškių kalėjimą, kur vyks debatai, atsivežti beisbolo lazdas, šakes, dalgius, žodžiu, ką turite namuose, ką galima panaudoti susidorojimui“, – nedviprasmiškai įraše kalba politikė.

Agentūros ELTA duomenimis, po Irmos Gajauskaitės viešo pasisakymo policija dėl galimo riaušių kurstymo jau pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas