Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Karštas vakaras Vytautų kaime: vaikus gelbėjusiems patruliams patiems teko gintis

Į pasitvirtinusį anoniminį iškvietimą apie neprižiūrimus vaikus Lazdijų rajone atvykę policininkai sulaukė aršaus girtos kompanijos pasipriešinimo. Į vieną iš pareigūnų buvo nukreiptas smailėjantis strypas, o atsaku turėjusį tapti elektrošoką sugėrovai pamėgino atimti.
Elektrošoko prietaisas „Taser“
Policijos elektrošoko prietaisas „Taser“ / Alytaus apskrities VPK nuotr.

Balandžio 11 d. apie 19 val. 30 min. BPC gautas anoniminis pranešimas, kad Lazdijų r., Vytautų kaime, namuose, neblaivūs sutuoktiniai neprižiūri dviejų savo nepilnamečių vaikų. Nuvykę policijos pareigūnai namuose iš tiesų rado neblaivius sutuoktinius: moterį (1,32 prom.) (gim. 1978 m.), vyrą (2,35 prom.) (gim. 1976 m.) ir jų draugą (1,39 prom.) (gim. 1992 m.).

Buvo nuspręsta du nepilnamečius vaikus perduoti greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotojams, pabrėžiama Policijos departamento atstovų antradienį paviešintame pranešime.

Tuo metu vyras tapo agresyvus, paėmė į ūkinio pastato sieną atremtą metalinį smailėjantį strypą ir nukreipęs į Alytaus apskrities VPK Lazdijų r. PK Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio vyriausiąjį patrulį Š.P. (gim. 1988 m.), grasino mesti.

Savo ruožtu vyriausiasis patrulis išsitraukė elektros impulsinį prietaisą „Taser X26“, tačiau kitas vyras, draugas, pribėgo prie jo, sugriebė minėtą prietaisą ir bandė jį atimti. Galiausiai abu įtariamieji sutramdyti ir uždaryti į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas