Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaune „Audi“ nulaužė stulpą, o neblaivus vairuotojas metė draugus ir pasišalino

Šeštadienio vakarą Vaišvydavos plente, Kaune į stulpą atsitrenkė „Audi“. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

Apie 22 valandą vakaro nesuvaldyta „Audi“ Vaišvydavos plente trenkėsi į stulpą, jį nulaužė, o automobilis užstrigęs tarp medžių pakibo virš šlaito.

Nuvirtęs stulpas užtvėrė vieną pusę važiuojamosios dalies. „Kauno gatvių apšvietimo“ darbuotojai avarijos padarinių šalinti negalėjo tol kol neatvyko policijos pareigūnai, o šie sužinoję, kad avarijoje niekas nenukentėjo į įvykį nesuskubo ir jų teko laukti ilgiau kaip valandą laiko.

Per tą laiką avarijos kaltininkas, kuris, pasak draugų, buvo neblaivus, spėjo pasišalinti. Įvykio vietoje likę jo draugai, visi kaip vienas, tvirtino, kad nežino kaip įvyko avarija.

Draugų „bružu“ vadintas jaunuolis prasitarė, kad automobilyje buvo jo bičiulis, kuris sėdėjo keleivio vietoje, o vairuotojas, pasak „bružo“, buvo girtas, tačiau po avarijos jis dingo.

Ne daugiau kalbūs buvo ir kiti įvykio vietoje sutikti liudininkai, kurie vienas per kitą pasakojo avarijos aplinkybes, tačiau nieko konkretaus nepasakydami.

Supratę, kad automobilis bus transportuojamas į policijos saugojimo aikštelę, bičiuliai skaičiavo pridarytus nuostolius – nuvesto stulpo kainą, bei suskubo iš automobilio išsiimti vertingesnius daiktus.

Praėjus maždaug valandai po avarijos įvykio vietoje pasirodė greitosios pagalbos automobilis. Paaiškėjo, kad pagalbos visgi prireikė „Audi“ keleiviui. Jis išvežtas į Kauno klinikas.

VIDEO: Kaune „Audi“ nulaužė stulpą, vairuotojas pasišalino

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas