Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune dingusios moters pėdsakai aptikti Ukmergėje, pareigūnai jos žada ieškoti su tarnybiniais šunimis, į orą bus pakeltas sraigtasparnis

Antradienį į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno m. Dainavos policijos komisariatą kreipėsi pilietė R.M., kuri pranešė, kad pirmadienį ryte, išėjusi į darbą Kauno urmo bazėje, dingo jos dukra Ramunė Mikalauskaitė (gimusi 1970 m.).
Ramunė Mikalauskaitė
Ramunė Mikalauskaitė / Kauno policijos nuotr.
Kauno policijos nuotr./Ramunė Mikalauskaitė
Kauno policijos nuotr./Ramunė Mikalauskaitė

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, policijos pareigūnai, vykdantys asmenų paiešką, ieškodami įrodymų, ar dingusioji netapo nusikaltimo auka, apžiūrėjo moters darbovietę ir namus, apklausė artimuosius ir bendradarbius Kauno urmo bazėje, peržiūrėjo vaizdo stebėjimo kamerų, esančių Urmo bazėje, įrašus.

Pareigūnai nustatė, kad dingusioji pirmadienį ryte paskambino darbdaviui ir paprašė laisvadienio, tada Urmo bazėje nusipirko kapinių žvakučių ir, išsikvietusi taksi automobilį, juo nuvyko į Kauno stoties turgavietę, kur nusipirko kapams skirtų gėlių krepšelį ir tuo pačiu taksi automobiliu iš Kauno nuvyko į kapines, esančias šalia Ukmergės, kur palaidoti jos artimieji.

Pareigūnai apklausė visų Kaune esančių taksi firmų atstovus ir nustatė taksi vairuotoją, kuris dingusiąją vežė į Ukmergę. Pagal telefono skambučių išklotines buvo nustatyta galima paskutinė moters buvimo vieta Ukmergės mieste, šiuo metu pareigūnai tikslina gautą informaciją.

Kauno apskrities policijos pareigūnai penktadienį su kinologu ir tarnybiniu šunimi bei pasitelkę kolegas iš Ukmergės policijos komisariato, policijos rėmėjus vykdys paieškos darbus Ukmergės apylinkėse. Pareigūnams taip pat padės kolegos iš Valstybės sienos apsaugos tarnybos, dingusiosios paieškai skyrę sraigtasparnį.

Policija prašo žmonių, galinčių suteikti naudingos informacijos apie dingusios moters buvimo vietą, paskambinti telefonais 112 arba (8 37) 30 34 06, (8 37) 30 33 59.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai