Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune sulaikyta patyrusi prostitutė su dešimties klasių išsilavinimu

Prevencinės priemonės „Plaštakė 2012” metu, Kauno pareigūnai sulaikė prostitutę. Mergina baigusi dešimt klasių ir baudžiama ne pirmą kartą.
Prostitutė derasi su klientu.
Prostitutė derasi su klientu. / „Scanpix“ nuotr.

Kauno miesto Dainavos policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Girstupio policijos pareigūnai vykdė prevencinę priemonę „Plaštakė 2012”. Patikrinę dienraščiuose ir interneto svetainėse skelbiamą informaciją apie seksualinių paslaugų teikimą, pareigūnai pirmadienį surengė reidą.

Prevencinės priemonės metu nustatyta mergina, kuri vertėsi prostitucija. Dešimties klasių išsilavinimą turinti A.D. (gim. 1992 m.) pažeidimą padarė ne pirmą kartą.

Kauno apskrities VPK praneša, kad Girstupio policijos nuovadoje pradėta administracinės bylos teisena dėl vertimosi prostitucija ar atlygintino naudojimosi prostitucijos paslaugomis.

Kauno apskrities policija primena, kad už tokio pobūdžio pažeidimą numatyta administracinė atsakomybė – bauda nuo 300 litų iki 500 litų, o veiksmai padaryti asmens, bausto administracine nuobauda už tokį pažeidimą, užtraukia baudą nuo 500 litų iki 1 tūkst. litų arba administracinį areštą iki 30 parų.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento