Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaune sunkvežimio vairuotojas savavališkai išardė kelio blokadą

Penktadienio popietę Kauno Juodelynės gatvėje buvo patraukti kelią blokuojantys betoniniai blokai. Nusikaltimo vietoje pareigūnai sulaikė sunkvežimio vairuotoją.
Temos: 2 Karantinas Policija

Pranešimą apie nuo kelio patrauktus blokus policija gavo 13 valandą 23 minutės. Buvo teigiama, kad Kaune, Juodelynės gatvėje, buvo pastatyti betoniniai blokai, blokuojantys pravažiavimą, tačiau atvažiavo sunkvežimis su kranu ir juos išstumdė. Pranešėjas važiavo paskui sunkiasvorę transporto priemonę, todėl pareigūnams galėjo nurodyti koordinates, kuriomis vykti.

Sustabdytos transporto priemonės „Volvo“ vairuotojas (gim. 1965 m.), kaip paaiškėjo, vyko į Kauną dirbti.

Pareigūnai primena, kad dar prieš blokų pastatymą, tiek miesto savivalda, tiek Kauno policija platino postų žemėlapį, kuriuose aiškiai nurodytos vietos, per kurias pravažiuoti nebus galima. Todėl gyventojai dar kartą raginami įsivertinti ir rinktis kitus artimiausius maršrutus.

Užkardų žemėlapis
Užkardų žemėlapis

Nedelsiant buvo informuota ir Kauno miesto savivaldybės administracija, kad įvertintų, ar pastatyti blokai nėra apgadinti.

Pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl savavaldžiavimo, pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 518 str., kuris įvardijamas savavaldžiavimu, užtraukia baudą asmenims nuo šešiolikos iki šešiasdešimt eurų ir juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – nuo šešiasdešimt iki vieno šimto keturiasdešimt eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas