Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 09 06 /11:09

Kaune susidūrė mikroautobusas ir sunkvežimis, vietoj 13 sužeistųjų suskaičiuota daugiau

Trečiadienio rytą Kaune susidūrus mikroautobusui ir krovininiam automobiliui nukentėjo šešiolika žmonių. Prieš tai minėtas nepatikslintas sužalotųjų skaičius buvo velnio tuzinas.

Policijos duomenimis, avarija 5.40 val. įvyko Raudondvario plente.

Kauno apskrities policija pranešė, jog susidūrė sunkvežimis, vairuojamas 1969 metais gimusio vyro, ir maršrutinis mikroautobusas, vairuojamas 1967 metais gimusio vyro.

„Pirminiais duomenimis, į gydymo įstaigą dėl įvairių sužalojimų pristatytas sunkvežimio vairuotojas bei 12 mikroautobuso keleivių“, – nurodo Kauno policija.

Vairuotojai buvo blaivūs, įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

„Gautas pranešimas, kad susidūrė sunkiasvoris automobilis ir autobusas. Po eismo įvykio mikroautobusas buvo apvirtęs ant šono, viduje 4 žmonės prispaustomis kojomis, dar 8 žmonės gulėjo šalia ant žemės. Mikroautobusas „Mercedes-Benz Sprinter“ ir sunkiasvoris automobilis „Mercedes-Benz 1222“. Gelbėjimo įranga išlaisvinti 4 žmonės, paguldyti ant neštuvų ir perduoti medikams, dar 8 lauke buvę sužaloti žmonės taip pat išvežti į gydymo įstaigą“, – skelbia ugniagesiai.

Dėl avarijos Raudondvario plente ir aplinkinėse gatvėse susidarė eismo spūstys, kurios nusidriekė net iki automagistralės.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas trečiadienį apie 11 val. pateikė papildomą informaciją. Naujais pirminiais duomenimis, nukentėjo 16 žmonių (sunkvežimio vairuotojas ir 15 keleivinio mikroautobuso keleivių, kurių amžius svyruoja nuo 45 iki 70 metų).

Sužalojimai įvairūs, bet pavojaus gyvybei nėra. Pirminiais duomenimis, keleivinis mikroautobusas vyko pagrindiniu keliu, Kauno miesto link, sunkvežimis, vairuojamas vyro, atliko posūkio manevrą iš šalutinio kelio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito