Kauno klinikose mirė pro langą iškritęs pacientas

LSMU Kauno klinikų Akių ligų klinikoje mirė pirmadienį pro langą iš ketvirto aukšto neaiškiomis aplinkybėmis iškritęs vyras, praneša portalas „Kas vyksta Kaune“.
Operacija
Gydytojai. Asociatyvinė nuotr. / Kauno klinikų nuotr.

Šią informaciją naujienų portalui pranešęs asmuo teigė, kad nelaimė LSMU Kauno klinikų Akių ligų klinikoje įvyko pirmadienį, tačiau artimieji apie mirusį asmenį daugiau informacijos iš medicinos įstaigos esą nesulaukia.

„Mums artimas žmogus vakar iškrito iš 4 aukšto Akių ligų korpuse. Patys tiksliai nežinom, nes niekas nieko nepasakoja, tik paskambino ir pasakė, kad iškrito, o paskui ryte paskambino ir pasakė, kad neišgyveno. Bet ir buvo jis svaiginamas su kažkokiais vaistais, nes kuo ilgiau gulėjo ligoninėj, tuo labiau būdavo apsvaigintas“, – pasakojo ir spėlionėmis dalijosi paciento artimasis.

Anot jo, mirusysis į LSMU Kauno klinikas pateko dėl užpuolimo metu patirtų sužalojimų.

LSMU Kauno klinikų Komunikacijos tarnyba naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad jų teritorijoje iš tiesų įvyko skaudi nelaimė, po kurios žmogus neišgyveno. Pasak klinikų, šiuo metu atliekamas tiek vidinis, tiek ikiteisminis tyrimai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariate taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti, rašo portalas „Kas vyksta Kaune“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas