Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kauno policija ieško dingusios Ingos Salos ir jos dukros Agatos

Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai vykdo Ingos Sala (gim. 1985 m.) ir jos mažametės dukters Agatos Sala (gim. 2020 m.) paiešką. Moteris kartu su dukra išėjo iš namų ir iki šiol negrįžo.
Dingusi Inga Sala su dukra Agata
Dingusi Inga Sala su dukra Agata / Kauno apskrities policijos nuotr.

Asmenis, žinančius jų buvimo vietą, mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 606 00, 8 700 648 00 arba 112, arba el. paštu raminta.dickiene@policija.lt, vilma.savickaite@policija.lt.

15min atkreipia dėmesį, kad šiuo metu dingusi moteris prieš kelerius metus figūravo kaip jautraus ir sudėtingo tarptautinio teisinio ginčo dalyvė. Vyko lietuvės ir užsieniečio skyrybos, byla buvo susijusi su užsienyje gimusiais poros vaikais.

Tiek Lietuvoje, tiek Italijoje spręsto teisinio ginčo esmė – kad mūsų šalies teismas galutiniu sprendimu nurodė vaikus gražinti į Italiją, kurioje jie gimė ir kur gyvena jų tėvas. Teismas užsienyje taip pat nustatė abiejų vaikų gyvenamąją vietą su tėvu jo šalyje.

Esant tokiems teismų sprendimams, sykį motina net buvo apkaltinta savo pačios vaikų pagrobimu.

Kokiu pagrindu ir sąlygomis mama su dukra buvo Lietuvoje pastaruoju metu, prieš dingimą ir paieškos pradžią, teisėsauga bent kol kas nedetalizuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas