Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kauno rajone – laimingai pasibaigęs automobilio skrydis nuo skardžio (nuotraukos)

Rugsėjo 1-osios vakarą vienam Kauno rajono vairuotojui vos neteko vaduotis iš mirties gniaužtų. Jaunas vyras patyrė avariją, kai iki Neveronyse esančių namų buvo likę apie pusę kilometro. Sėkmingai grįžti į namus jam sutrukdė pavojingas posūkis.
Nuo skardžio nuskridęs automobilis
Nuo skardžio nuskridęs automobilis / Neveroniuaidas.lt nuotr.

Apie avariją pranešė portalas www.neveroniuaidas.lt. Pasak jų cituojamo avariją patyrusio automobilio Renault vairuotojo, nelaimės priežastis – šlapias ir dėl to slidus kelias. Anot nukentėjusiojo, ant asfaltuotos kelio dangos jis pasijuto kaip ant ledo.

„Dar staigiai susukau vairą į priešingą pusę ir iki galo nuspaudžiau greičio pedalą, tačiau automobilis jau buvo nevaldomas. Pamačiau, kad medžiai artėja... Lėkiau nuo skardžio, atsimenu kaip pakilau į orą ir verčiausi gal 3-4 kartus. Tada su didele jėga trenkiausi į žemę“, – apie nelaimę pasakojo avariją patyręs neveroniškis Rimas.

Išlipęs iš automobilio ir supratęs, kad nėra stipriai sužeistas, jis pirmiausia paskambino ir išsikvietė tėvus. Vėliau pranešė policijos pareigūnams, iškviesta techninė pagalba, kurios darbuotojai ištraukė automobilį ant kelio.

Kaip nurodo www.neveroniuaidas.lt reporteris, automobilio vairuotojui į galvą pribyrėjo stiklo duženų, į striukę taip pat buvo prilindę jų gabaliukų. Tačiau rimtesnių sužalojimų neveroniškis nepatyrė.

Tuo metu jo vairuotas automobilis sugadintas nepataisomai. Tačiau dėl sugadintos mašinos nesikrimto nei nukentėjęs vairuotojas, nei jo artimieji. Avarijos vietoje buvę jauno vairuotojo tėvai tik džiaugėsi, kad jų sūnus liko gyvas ir visiškai nesužalotas.

Kauno rajono Neveronių gyventoją galima pavadinti tikru laimės kūdikiu, nes nuo jo automobilio, nuskridusio nuo skardžio maždaug metro spinduliu buvo pilna medžių, taip pat šalia nukritusio automobilio buvo stambūs betoniniai blokai.

Nelaimės vietoje vos pavyko išvengti rimtų naujų nelaimių. Vienas Renault avarijos detalėmis susidomėjęs pro šalį važiavęs vairuotojas atsitrenkė į kitą, moters vairuojamą, automobilį. Avarija buvo nedidelė, tad užteko užpildyti tik eismo įvykio deklaraciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas