Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Kazikėnų siaubūnas tarnyboms neįveikiamas: vėl daužė automobilio langus, smurtavo prieš moterį

Jurbarko rajone, Kazikėnuose, gyvenančių žmonių košmaras tęsiasi. Čia gyvenantis vyras juos puola diena po dienos, o teisėsauga, panašu, bendruomenę apsaugoti yra tiesiog neįgali. Smurtautojas sulaikomas, tuomet paleidžiamas ir košmaras tęsiasi. O žmonės kenčia bauginimus, smurtą, niokojamas jų turtas.
Temos iliustracija
Temos iliustracija / 15min archyvo nuotraukų koliažas

Plačiau skaitykite čia: „Jis neprognozuojamas ir žmonės jo bijo“: du kaimus jau daug metų terorizuojantis vyras – nesutramdomas

Kaip informuoja policija, birželio 25 d. apie 15.16 val. Kazikėnų kaime vyras (gim. 1982 m.) išdaužė lengvojo automobilio „Citroen“ galinį stiklą, smurtavo prieš moterį (gim. 1988 m.). Vyras buvo sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str.

Birželio 22 d., apie 5.55 val. tas pats vyras akmeniu išdaužė buto langą, apgadino kieme stovėjusio jo automobilio priekinį stiklą bei akmeniu išdaužė priekinių durelių stiklą. Patirta apie 400 eurų turtinė žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Penktadienį Jurbarko policija 4.18 val. taip pat gavo to paties vyro pranešimą, kad tas pats asmuo akmeniu išdaužė jam priklausančio buto langą, įžūliu elgesiu, grasinimasis, vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams, sutrikdė visuomenės rimtį ir tvarką.

Tai ne pirmi vandalo išpuoliai. Vyras nuolat terorizuoja tiek Kazikėnų gyventojus ir naikina jų turtą, tiek Smalininkų bendruomenę. Yra sužalojęs keletą žmonių.

Birželio pradžioje tas pats smurtautojas puolė medikus ir policiją. GMP medikams suteikiant pagalbą vyriškiui sutriko psichika, jis, pastebėjęs atvykusius policijos pareigūnus, pradėjo agresyviai elgtis ir daiktu, panašiu į mačetę, pradėjo mojuoti aplink save, liepdamas visiems laikytis atstumo.

Vėliau minėtas vyriškis išsitraukė daiktą, panašų į ginklą, ir jį nukreipė į viršų. Įtariamasis buvo paguldytas į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo nešaunamuoju ginklu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius