Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainių policijos porininkams – nusikaltėlių kerštas ugnimi: degė ir mašina, ir namas

Poros savaičių laikotarpiu Kėdainiuose ir Krakiuose (Kėdainių r.) liepsnojo padegtas automobilis ir namas. Paaiškėjo, kad abu nukentėjusieji turto savininkai – poroje dirbantys Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai. Jų nusikaltėlių išpuoliai neįbaugino.
Avarijos vietoje
Asociatyvinė iliustracija / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Kaip skelbta anksčiau, birželio 8 d. apie 2.15 val. Kėdainiuose, A.Kanapinsko g., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskrities VPK) Kėdainių rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio vyriausiojo patrulio V.B. (gimusio 1984 m.) automobilyje „VW Passat“ kilo gaisras, kurio metu apdegė automobilio priekinė dalis.

Kauno apskrities VPK buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 187 str. dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Birželio 9 d., Kėdainiuose buvo sulaikyti du asmenys, rasti įkalčiai. Anksčiau teistas jaunas vyras (gimęs 1996 m.) sulaikytas ir suimtas, rašyta Kauno policijos atstovų viešintame pranešime. Sulaikytasis tuomet neslėpė, kad šiam padegimui jį kažkas pasamdė.

Praėjus vos porai savaičių, birželio 24 d. apie 16 val. Kėdainių r., Krakių mstl., prie savo namo durų vyras (g. 1961 m.) pastebėjo sudužusį butelį, kuriame buvo įkišta medžiaga. Policijos departamento duomenimis, aplink sudužusį butelį buvo apdegę medinės grindys. Įtariamas tyčinis padegimas.
Kėdainių laikraštis „Rinkos aikštė“ išsiaiškino, kad šie du nusikaltimai galimai tiesiogiai tarpusavyje susiję.

Mat apdegusio namo šeimininko sūnus – sudeginto VW automobilio savininko porininkas.

„Mėgino padegti namą, kurį su tėvu restauruojame. Aišku, kad kažkas mane su porininku nori pagąsdinti. Kas gerai dirba – trukdo nusikaltėliams. Reiškia, mes dirbam. O tokių bauginimų ar gąsdinimų nebijome, tik, savaime aišku, kaip ir kiekvienam žmogui, tai nėra malonu“, – laikraštis cituoja tik apie metus pareigūnu Kėdainių rajono policijos komisariate dirbantį jauną pareigūną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai