Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainiuose – neregėtas chuliganizmo aktas

Ant griauti pradėto Kėdainių tilto prasibrovęs vyras ėmė daryti savo tvarką: įtariamąjį viešosios tvarkos pažeidėją sulaikė policija.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Kėdainiuose – neregėtas išpuolis. Savaitgalį ant prieš porą dienų pradėto griauti Kėdainių senamiestyje esančio tilto pro užtvarus prasibrovęs vyras ėmė į upę mėtyti asfaltbetonio luitus ir kitas statybines atliekas. Įtariamąjį chuliganą sulaikė policija.

Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr./Įvykio vietoje
Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr./Įvykio vietoje

Bendrąjį pagalbos centrą apie ant Tilto gatvės tilto siautėjantį įsibrovėlį informavo netoliese, daugiabutyje gyvenanti moteris. „Jis tiesiog vaikščiojo ant tilto krašto ir į Nevėžio upę stumdė įvairius luitus, mėtė medienos gabalus, metalus.

Ir tai tęsėsi tikrai netrumpai. Vieni žmonės sakė, kad jau ryte jis taip darė, o vakare jo siautėjimas tęsėsi apie gerą valandą. Trūkus kantrybei paskambinau pagalbos telefonu 112“, – portalui 15min pasakojo įvykio liudytoja.

Kauno apskrities policija 15min patvirtino, jog šeštadienį apie 17 val. 50 min. buvo gautas pranešimas, jog Kėdainiuose, Tilto gatvėje, ant uždaryto tilto krašto vaikšto vyras ir mėto daiktus.

Atvykus policijos pareigūnams rastas 1998 metais gimęs vyras. Jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 481 str. 1 d. (Nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas).

Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr./Įvykio vietoje
Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr./Įvykio vietoje

Už tyčinius veiksmus, kuriais siekiama pažeisti viešąją tvarką ir žmonių rimtį, jaunam vyrui teks susimokėti baudą nuo 30 iki 140 Eur.
Kėdainių miesto Tilto gatvės tiltu eismas draudžiamas – prieš keletą dienų pradėta tilto rekonstrukcija, statybvietė aptverta. Šiuo metu tilto konstrukcijos ardomos, o kitąmet bus statomas naujas tiltas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas