Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainiuose susidūrė du „Volkswagen“ automobiliai

Pirmadienio rytas Kėdainių mieste paženklintas eismo įvykiu, kurio metu susidūrė du lengvieji „Volkswagen“ markės automobiliai. Laimei, nukentėjo tik technika, žmonės liko sveiki. Vairuotojai sutarė dėl kaltės ir užpildė eismo įvykio deklaraciją.
Avarija Kėdainiuose
Avarija Kėdainiuose / Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Smūgis į galą

Eismo įvykis įvyko po 10 val. ryto Kėdainių miesto J. Basanavičiaus gatvėje, ties savitarnos automobilių plovykla. Vyro vairuojamas automobilis „Volkswagen Touran“ rėžėsi į taip pat vyro vairuojamą automobilį „Volkswagen Passat“.

Nuo smūgio vienam automobiliui stiprokai apgadinta priekinė mašinos dalis – pabiro nuolaužos, nukrito bamperis, kitam apdaužyta galinė dalis.

Sutarė dėl kaltės

Laimei, eismo įvykio metu apgadinta tik technika, žmonės liko sveiki. Vairuotojai sutarė dėl kaltės ir užpildė eismo įvykio deklaraciją.

„Volkswagen Touran“ vairuotojas pripažino, kad per 15 metų pirmąkart patenka į tokią situaciją. Vyras paaiškino, jog nelaimingą rytą jį tiesiog apakino saulė.

Tiesa, kaip tiksliai įvyko avarija, vyrai nesutiko paaiškinti.

Tuo metu liudininkai svarstė, jog galbūt vienas iš automobilių norėjo sukti į savitarnos automobilių plovyklą ar tiesiog stabdė, o kitas nespėjo to pastebėti ir laiku sustoti.

Šioje vietoje panašių eismo įvykių būna ne taip jau

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas