Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 04 /12:10

Klaipėdoje nuo pirmadienio vakaro ieškotas šešiametis laiką leido pas draugą

Klaipėdos apskrities VPK pareigūnai antradienio rytą kreipėsi į visuomenę: ieškomas pradingęs mažametis vaikas. Vos po kelių minučių, t. y. apie 9 val. 10 min., vaikas buvo rastas ir pranešta apie nutrauktą paiešką. Aiškėja, kad vaikas naktį praleido pas draugą.
Policijos automobilis
Policijos automobilis / Aurelijos Jašinskienės / 15min.lt nuotr.

Apie 9 val. 10 min. pareigūnai pranešė, kad vaikas rastas, jis policijos automobilyje. Daugiau detalių nėra. Pranešama, kad vaikas gyvas ir sveikas.

Pradinis pranešimas skambėjo taip: „Pirmadienį apie 19 val. iš namų kiemo Baltijos pr., Klaipėdoje, dingo berniukas vardu Emilijus (gim. 2016 m.)“.

Vaikas yra smulkaus sudėjimo, apie 120 cm. ūgio, auksinės spalvos plaukais, vilkėjo striuke, kurios viršus juodos spalvos, apačia pilka, juodomis kelnėmis „Hugo Boss“, avėjo mėlynais aulinukais „Crocs“, tamsiai mėlynos ir raudonos spalvų kepurę.

Pareigūnų teigimu, buvo peržiūrimos ir vaizdo kameros. Antradienio rytą vaikas buvo rastas „gyvas ir sveikas“. Pareigūnams paaiškinta, kad buvo „pas draugą“.

„Jis rastas pas žmones, gatvėje tikrai nenakvojo“, – BNS sakė Klaipėdos apskrities policijos atstovė Andromeda Grauslienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas