Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje nuteista sąvadautoja: įdarbintas prostitutes pati apmokė kaip dirbti

Nuteista klaipėdietė, daugiabutyje įrengusi erotinių masažų saloną. Teisėsaugai pavyko įrodyti, kad iš tiesų salone buvo teikiamos lytinės paslaugos. 32-ejų klaipėdietė ir seniau buvo teista už tokio pobūdžio veiklą.
Prostitucija
Prostitucija / Shutterstock nuotr.

Klaipėdos apylinkės teismas priėmė apkaltinamąjį nuosprendį, kuriuo pripažino 32 metų moterį kalta dėl organizavimo ir vadovavimo prostitucijai.

Tyrimo metu nustatyta, kad klaipėdietė, anksčiau jau teista už tokio pobūdžio veiklą, įrengė saloną daugiabutyje ir teikiamas paslaugas apibūdino kaip erotinius masažus, taip pat reikalavo, kad ten dirbančios merginos išsiimtų individualios veiklos pažymėjimus, tokiu būdu maskuodama tikrąjį paslaugų pobūdį.

Bylos nagrinėjimo metu atskleista, kad nuteistoji, naudodamasi socialiniais tinklais, surado merginą ir pasiūlė jai dirbti salone, kuriame buvo atliekami masažai tenkinant lytinę aistrą.

Klaipėdietė pati ją apmokė, paaiškino, kad viskuo rūpinsis ir vadovaus veiklai.

Moteris organizavo visą procesą: priimdavo užsakymus, reklamavo paslaugas, nukreipdavo klientus pas merginas, derindavo įkainius, nurodydavo, kada klientai gali atvykti, ir dažnai informuodavo, kuri mergina dirba. Šioje veikloje dalyvavo ir nuteistosios sesuo. Merginos per mėnesį uždirbdavo apie 30 procentų nuo visų jų uždirbtų pinigų, o likusi didžioji dalis atitekdavo nuteistajai.

Teismas pripažino, kad prostitucijos organizatorė iš nusikalstamos veiklos gavo pajamų, todėl konfiskuoti beveik 1500 eurų, rasti kratos metu.

Už šią nusikalstamą veiką moteriai skirta dvejų metų laisvės atėmimo bausmė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito