Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Klaipėdoje pareigūnai budi prie mokyklų: jau įkliuvo telefonu kalbėję vairuotojai

Pirmąją mokslo metų dieną, Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai, kartu su socialinių partnerių atstovais ir savanoriais, anksti ryte ir po pamokų, vykdė budėjimus prie netoli ugdymo įstaigų esančių pavojingiausių perėjų ir sankryžų, stebėjo ar vaikai į mokyklas atvežami saugiai. Tokie budėjimai šią savaitę bus rengiami kasdien.
Po 20 „Apsaugok mane“ metų – du kartus mažiau sužeistų vaikų, keturis kartus mažiau žuvusiųjų
Rugsėjo pirmąją savaitę pareigūnai skirs daugiau dėmesio eismo saugumui prie mokyklų / Organizatorių nuotr.

Popietę Klaipėdos apskrities VPK kelių policijos pareigūnai vykdė priemones, skirtas leistino greičio ir transporto priemonių skleidžiamo triukšmo viršijimo kontrolei. Klaipėdoje, Naujakiemio g., Kauno g., Debreceno g., Kretingos g. ir Naikupės g. buvo užfiksuota 17 greičio viršijimo atvejų, tarp jų užfiksuoti 7 greitį viršiję motociklų ar motorolerių vairuotojai.

Trijų transporto priemonių skleidžiamas triukšmas viršijo leistiną normą, dar viena administracinė teisena pradėta dėl teisėtų pareigūnų reikalavimų nevykdymo, nes vairuotojas patikrinti jo transporto priemonės triukšmo lygį atsisakė. Taip pat užfiksuota, kad 18 vairuotojų nepraleido pėsčiųjų, dar trys – neleistinai naudojosi mobiliojo ryšio priemonėmis.

Klaipėdos apskrities VPK VTT Prevencijos skyriaus pareigūnai vakar vakare vykdė priemonę dėl nepilnamečių daromų teisės pažeidimų, susijusių su alkoholio bei tabako gaminių vartojimu, užkardymo. Uostamiesčio centre, Bangų g. ir Bastionų g., buvo užfiksuoti trys pažeidimai dėl alkoholinių gėrimų vartojimo ar turėjimo (pagal LR ANK 485 str. 1 d.) ir vienas pažeidimas dėl tabako gaminių turėjimo ar vartojimo ribojimų pažeidimo (pagal LR ANK 492 str.).

Prasidėjus naujiems mokslo metams, policijos pareigūnai ragina vaikams dar kartą priminti kaip saugiai elgtis kelyje, o vairuotojus ragina būti atidesniais ir pakantesniais – vakar Klaipėdos apskrityje užfiksuoti 4 įskaitiniai eismo įvykiai, per juos sužeisti 4 asmenys, 3 iš jų – nepilnamečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas