Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos apskrities postuose „strigo“ 55 vairuotojai, surašyti 9 protokolai, o štai Panevėžio apskrityje surengtas reidas

Kovo 27 dieną patikros postuose visoje Klaipėdos apskrityje patikrinti daugiau nei 8 tūkst. automobilių, nepraleisti 55 ekipažai. O štai Panevėžio apskrityje surengtas reidas, kurio metu nustatyti net 59 KET pažeidimai.
Lietuvos kelių policijos tarnyba surengė reidą Panevėžio apskrityjes
Lietuvos kelių policijos tarnyba surengė reidą Panevėžio apskrityjes / Lietuvos policijos nuotr.

Kaip skelbia Klaipėdos apskrities policija, kovo 26 dieną patikros punktuose Klaipėdos mieste patikrinti 1 272 automobiliai, nepraleistų ekipažų nebuvo, surašyta 12 protokolų už įvairius KET pažeidimus.

Neringoje patikrinti 173 automobiliai, nepraleisti 5 ekipažai, surašyti 2 administracinių nusižengimų protokolai.

Kovo 27 dieną situacija jau buvo kiek kitokia – patikros postuose visoje Klaipėdos apskrityje patikrinti 8 084 automobiliai, iš jų Klaipėdos mieste – 2 519.

Visoje Klaipėdos apskrityje nepraleisti 55 ekipažai, surašyti 9 protokolai už karantino reikalavimų pažeidimus (pagal Administracinių nusižengimų kodekso 45 str. 4 d.).

Taip pat surašyti dar 84 protokolai už įvairius KET pažeidimus.

Kol dauguma policijos pareigūnų visoje Lietuvoje nuo ankstaus ryto dirbo kontrolės postuose, šeši Lietuvos kelių policijos tarnybos ekipažai šeštadienį surengė reidą Panevėžio apskrityje.

Pareigūnai patikrino 392 vairuotojus, nustatė 59 KET pažeidimus.

Lietuvos policijos nuotr./Lietuvos kelių policijos tarnyba surengė reidą Panevėžio apskrityjes
Lietuvos policijos nuotr./Lietuvos kelių policijos tarnyba surengė reidą Panevėžio apskrityjes

Paskelbus apie šio reido rezultatus, Lietuvos policijos feisbuko profilyje kilo diskusija dėl nubausto vairuotojo, kurio automobilis neturėjo priekinio buferio, o registracijos numeriai buvo padėti mašinos salone prie priekinio lango stiklo.

„Nesvarbu, ar bamperis yra, ar ne, svarbu numeris turi būti prieky pakabintas, o ne už lango“, – komentavo vienas internautas.

Lietuvos policijos nuotr./Lietuvos kelių policijos tarnyba surengė reidą Panevėžio apskrityjes
Lietuvos policijos nuotr./Lietuvos kelių policijos tarnyba surengė reidą Panevėžio apskrityjes

„Numerio nėra prieky pritvirtinto. Savo su pritraukėjais uždėjęs buvau ir viskas ok“, – jam antrino dar vienas komentatorius.

Kiti tikino mėnesį su numeriais už lango prasivažinėję ir nė vienam policijos ekipažui neužkliuvę. Neva priklauso, „ant kokio policijos pareigūno užšoksi“ – vieni žiūri atlaidžiai, kiti – ne.

Į diskusiją įsitraukė ir asmuo, nurodęs esąs policijos nuotraukoje užfiksuotos mašinos savininkas. Jis atskleidė, kad dėl buferio nebuvimo prarado techninės apžiūros taloną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas