Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Klaipėdos rajono pareigūnai sulaukė padėkos: skubėjo pas paslydusią ir griuvusią nėščiąją

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas sulaukė būsimo tėčio padėkos. Pareigūnai pagelbėjo kūdikio besilaukiančiai jo žmonai.
Policija
Policija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Noriu nuoširdžiai padėkoti pareigūnams Valentui Skara ir jo kolegai Vytautui Jonaičiui už parodytą žmogiškumą, atsidavimą tarnybai ir greitą reagavimą, suteikiant pagalbą mano 34-tą savaitę nėščiai žmonai.

Ji vakar, prieš 17 val. esant blogoms oro sąlygoms, paslydo ir griuvo. Gyvenant Klaipėdos raj., nebuvo galimybės man greitai jos pasiekti, o patyrusi išgąstį ir stresą, jautė skausmą, buvo pasimetusi, dėl ko skubiai buvo paprašyta pagalbos, kad nėščioji nebūtų viena tokioje būklėje, įsitikinti, kokios pagalbos jai gali prireikti. Pareigūnai, žaibiškos reakcijos dėka, netrukus rado žmoną, priglaudė tarnybinėje mašinoje ir iškvietė greitąją pagalbą, kuri taip pat greitai atvyko į vietą.

Žmona pristatyta į gimdymo namus, paguldyta stebėjimui. Nors tonusas buvo pakilęs, jokių kitų komplikacijų nekilo, ir sėkmingai bei laimingai laukiame nėštumo termino pabaigos. Ačiū dar kartą už atsidavimą, pareigingumą ir svarbiausia - parodytą žmogiškumą“, – rašoma Tomo padėkoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas