Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
11:48 /12:18

Pradžioje nepadėjo nei dronas, nei šuo: ieškotas vyriškis aptiktas negyvas

Lazdijų rajono policijos pareigūnai ieškojo dingusio gyventojo. Į paiešką buvo sutelktos gausios pajėgos, išnaudoti įvairūs metodai, be kita ko, paprašyta ir visuomenės pagalbos. Vyriškis rastas negyvas.
Įvykio vietoje Vilniuje, Didlaukio g.
Asociatyvi iliustracija: policija šalia vandens telkinio / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Alytaus apskrities policija penktadienį priešpiet informavo, kad vyrą gaisrininkai rado šalia namų esančiame vandens telkinyje.

Alytaus apskrities policijos vardu, reiškiama užuojauta artimiesiems.
Tuo pačiu dėkojama visiems už pagalbą, paieškos viešinimą.

Kiek anksčiau šiandieną buvo skelbiama, kad laikotarpiu nuo rugsėjo 25 d. 20 val. 30 min. iki rugsėjo 26 d. 10 val. Lazdijų r., Šventežerio sen., iš namų išėjo ir iki šiol negrįžo Artūras S. (gim. 1965 m.). Buvo skelbiami detalūs ieškomo asmens požymiai.

Lazdijų policijos pareigūnai dingusiojo paieškai panaudojo bepilotį orlaivį (droną), su termovizoriumi ieškojo dingusio asmens aplinkinėse apylinkėse, taip pat paieškai buvo iškviestas kinologas su tarnybiniu šunimi. Pareigūnai apžiūrėjo kaimo apylinkes, teritoriją aplink dingusiojo sodybą, taip pat aplink esančias pelkes, miškus, pakeles bei ūkinius pastatus.

Asmenis, galinčius suteikti naudingos informacijos ar mačiusius ieškomą vyrą, buvo prašoma skubiai informuoti Lazdijų r. PK Veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Dovilę Pauliukonytę telefonu +370 700 65506, mob. tel. +370 603 83424 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu – 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas