Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kol vyriškis Ukmergės rajone keitė automobilio ratą, vagys nukniaukė jo rankinę su 3,5 tūkst. litų

Ukmergės rajone pastebima nauja, iki šiol rajone nebuvusi populiari, nusikaltimų rūšis. Antradienį buvo apvogtas ratą keičiantis vairuotojas.
Pradurta padanga
Pradurta padanga / Aliaus Koroliovo nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, automobiliu „Fiat Doblo“ iš Kauno važiavęs T.S. buvo sustojęs Ukmergės miesto pakraštyje esančioje statybinių prekių parduotuvėje.

Apie 15 val. išvažiavęs iš miesto, netoli Dukstynos kapinių, vairuotojas pajuto, kad vienas automobilio ratas be oro. Kaunietis skubėjo pasikeisti pradurtą automobilio ratą, savo rankinę su įvairiais dokumentais jis buvo palikęs ant priekinės keleivio sėdynės.

Pakeitęs ratą, T.S. automobilio salone rankinės, kurioje buvo 3 tūkst. 536  litai, jau neberado. Taip pat buvo pavogtas mobiliojo ryšio telefonas. T.S. padaryta 3 tūkst. 666 litų materialinė žala.

Ukmergės rajono policijos komisariate dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Panašų atvejį Ukmergės rajono policijos budėtojai užfiksavo prieš porą savaičių. Tačiau tuomet sunkvežimio vairuotojas rato keisti nuvažiavo į autoservisą.

Tokios vagystės šalyje buvo dažnos prieš keletą metų. Vagys praduria ratą, o paskui seka savo auką. Jiems užtenka vos kelių minučių iš neužrakinto automobilio salono pagrobti rankinę su dokumentais ir pinigais. Policija vairuotojams pataria būti itin atidiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai