Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kuršėniškė prisipažino, kad kartais savo reikmėms pasigamina naminukės

Penktadienį Šiaulių rajono kriminalinės policijos pareigūnai Kuršėnų mieste, Daugėliuose, aptiko nedidelį naminukės fabrikėlį.
Naminukė
Naminukė / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Ankstyvą rytmetį Kriminalinės policijos tyrėjai, patekę į Kuršėnų miesto Daugėlių daugiabučio namo gyventojo butą jame rado dvi plastikines talpas, kuriose burbuliavo 100 litrų skysčio panašaus į brogą.

Į du plastikinius butelius jau buvo supilstyti beveik du litrai gatavos naminės degtinės. Taip pat aptiktas nedidelis aparatėlis naminukei gaminti, kuriam įprastai bute naudojama dujinė viryklė.

Apklausta 54 metų buto gyventoja A.L. neslėpė, kad kartais užsiima naminukės gamyba, tačiau tik savo reikmėms. Moteris dėl tokios veiklos policijai dar nebuvo žinoma.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad iš įvykio vietos paimtas naminės degtinės gaminimo aparatas, rastas alkoholis ir broga.

Dėl neteisėto  namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo ir laikymo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kuršėniškės laukia baudžiamoji atsakomybė – viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 2 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas