Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kuršėnų pareigūnė tragiškai pasibaigusios avarijos dalyvį atpažino iš šlapios striukės

Darnus komandinis darbas ir pareigūnų profesionalumas padėjo greitai nustatyti įvykio aplinkybes, kur automobilyje nuskendo moteris (apie tai skelbėme vakar), surasti liudytojus ir sulaikyti įtariamąjį.
Skaudi avarija prie Kuršėnų
Skaudi avarija prie Kuršėnų

Kuršėnuose dirbanti pareigūnė Sandra Jakė antradienio ryte gavo pranešimą iš mokyklos apie galimai įvykusią nelaimę – po avarijos automobilyje nuskendo vienos moksleivės mama.

Asmeninio archyvo nuotr./Sandra Jakė
Asmeninio archyvo nuotr./Sandra Jakė

Kadangi šeimą gerai pažinojo, su kolegomis iškart pradėjo moters paiešką. Namuose neradusi buvusio moters sutuoktinio nuvyko pas ieškomos moters tėvus.

Ten lankėsi ieškomo vyro giminaitis, kuris tikino, kad nieko apie nelaimę nežino, o pats yra šiaulietis ir Kuršėnuose tik svečiuojasi, tad jau ruošėsi vykti namo.

Vaikinui apsirengus striukę pareigūnė pastebėjo, kad drabužis visas šlapias. „Paklausiau, ar jis meluoja. Vaikinui pradėjo rankos drebėti, labai susijaudino ir papasakojo, kas nutiko“, – prisimena S.Jakė.

Taip vienas po kito buvo surasti ir keleiviai, ir vairuotojas. Darbo diena pareigūnei baigėsi tik 20 val. Tai tik pavyzdys, kokia buvo darbo diena vienai pareigūnei, tačiau čia dirbo visa didelė pareigūnų komanda iš skirtingų tarnybų.

Šiaulių policija primena, kad antradienį, apie 10 val., netoli Kuršėnų, Juozapavos kaime, kelyje vairuotojui nesuvaldžius automobilio, šis nuvažiavo nuo kelio ir paniro į tvenkinį. Vėliau patikslinta, kad nelaimė įvyko pirmadienio vakarą.

„Renault Laguna“ važiavo 4 žmonės. 3 vyrai iš automobilio išsikapstė, tačiau 38 m. moteris nuskendo. Jos kūną ištraukė ugniagesiai.

Vairuotojas surastas ir uždarytas į areštinę. Jis slėpėsi pas žuvusios moters tėvus. Jam nustatytas girtumas – 1,54 prom.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas