Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Kvaišalais disponavęs skuodiškis aiškinsis teisme

Klaipėdos apygardos prokuratūra teismui su kaltinamuoju aktu perdavė baudžiamąją bylą, kurioje 30-metis iš Skuodo kaltinamas psichotropinių medžiagų kontrabanda bei neteisėtu disponavimu labai dideliu narkotinių medžiagų kiekiu.
Kanapės
Kanapės (asociatyvi nuotr.) / Lietuvos Respublikos prokuratūros nuotr.

Skuodiškis į teisėsaugos akiratį pakliuvo pernai spalį, kai vairuodamas automobilį jis sutriko pamatęs policijos pareigūnus.

Pastariesiems nusprendus patikrinti vairuotoją bei jo automobilį, įtarimai pasitvirtino. Vyro transporto priemonėje buvo rastas maišelis su želatininiais guminukais, kurių sudėtyje, kaip įtariama, buvo prichotropinės medžiagos – tetrahidrokanabinolio.

Sulaikytasis tvirtino, kad nelegalius saldumynus įsigijo ir parsigabeno iš Nyderlandų Karalystės. Tęsiant automobilio apžiūrą, jame taip pat buvo rastas duonos pakuotėje paslėptas nedidelis kiekis narkotinės medžiagos – kanapių dervos. Turimais duomenimis, daugiau šios medžiagos atsargų vyras laikė savo gyvenamojoje vietoje. Ten pareigūnai aptiko ir paėmė apie 120 gramų kanapių dervos.

30-mečiui pareikšti kaltinimai pagal dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų kontrabandos ir neteisėto disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Klaipėdos apygardos teismui.

Vadovaujantis nekaltumo prezumpcija, asmuo yra nekaltas, kol jo kaltumas nėra įrodytas įstatymo numatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius