Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
01 22 /14:18

Tragedija Kėdainiuose: iš ketvirto aukšto kritusio vyro kūnas rastas įstrigęs tarp turėklų

Pirmadienio rytą Kėdainių Liaudies gatvėje, daugiabučio laiptinėje, rastas tarp turėklų užstrigęs lavonas.
Šviesa daugiabučio laiptinėje
Laiptinėje/ Asociatyvi nuotr. / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Kaip informuoja Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, sausio 22 dieną 7.13 valandą gautas policijos komisariato pranešimas, kad reikalinga pagalba ištraukti įstrigusį lavoną.

Kėdainių Liaudies gatvės daugiabutyje iš ketvirto aukšto per turėklus nukrito vyras. Jo kūnas įstrigo tarp pirmo aukšto turėklų.

Konstatuota mirtis.

Kaip 15min teigė Kauno apskrities policija, šįryt apie 6 val. gautas pranešimas, jog Kėdainiuose, Liaudies g., daugiabučio laiptinėje rastas vyro, gimusio 1954 metais, kūnas.

Pirminiais duomenimis, asmuo nukrito iš ketvirto aukšto ir žuvo. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Bus aiškinamasi, ar vyras nukrito neišlaikęs pusiausvyros ir persisvėręs per turėklus, ar jį kažkas pastūmė.

Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininko Andriaus Eidimto teigimu, tam, kad žuvusiojo kūnas būtų išlaisvintas ir policijos pareigūnai galėtų vykdyti procesinius veiksmus, į nelaimės vietą nuvykusiems ugniagesiams gelbėtojams teko kirpti turėklus, tam panaudota gelbėjimo įranga.

„Darbą atlikome per 15 minučių. Daugiau detalių negaliu komentuoti. Galiu pasakyti tik tiek, kad žuvo vyras. O tokių atvejų, kad reikėtų vaduoti laiptinės turėkluose įstrigusį žuvusį žmogų, paskutiniaisiais metais, kiek pamenu, nebuvo“, – sakė muge.eu Kėdainių PGT vadovas.

Daugiau detalių apie daugiabučio laiptinėje įvykusią nelaimę atskleidžia Bendrojo pagalbos centro atstovė viešiesiems ryšiams Vilma Juozevičiūtė.

,,Mūsų informacinės sistemos duomenimis, skambutis, kad Liaudies g. 7 namo pirmame aukšte guli kruvinas vyresnio amžiaus vyras, buvo gautas 05.56 val. Jį pastebėjo namo iš darbo grįždama pranešėjo mama. Pranešėjo teigimu, panašu, kad žmogus kritęs iš viršaus ir negyvas.

Apie įvykį buvo informuota policija ir greitosios medicinos pagalbos tarnyba.

07.10 val. buvo gautas policijos budėtojo prašymas į įvykio vietą atsiųsti ugniagesius gelbėtojus, nes žuvusysis įstrigęs tarp vamzdžių.

Atvykę ugniagesiai gelbėtojai informavo, kad žmogus (g. 1954 m.) buvo nukritęs iš ketvirto aukšto ir įstrigęs tarp pirmo aukšto turėklų. Norint išlaisvinti jo kūną, teko pjauti turėklus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas