Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lenkijos policija pateikė daugiau detalių dėl prie Varšuvos nušauto lietuvio: sulaikė šaulį iš Kinijos

Lenkijos sostinės Varšuvos policija informuoja sulaikiusi Kinijos pilietį, kuris, kaip įtariama, buvo tas šaulys, nuo kurio kulkos žuvo Lietuvos pilietis. Susišaudymas įvyko prieš savaitę netoli Varšuvos esančioje Vulka Kosovskie vietovėje, kur veikia didelis prekybos centras – jame parduodamos iš esmės tik iš Azijos atgabentos prekės.
Lenkijoje sulaikytas Kinijos pilietis, kuris, kaip įtariama, nušovė Lietuvos pilietį
Lenkijoje sulaikytas Kinijos pilietis, kuris, kaip įtariama, nušovė Lietuvos pilietį / Lenkijos policijos nuotr.
Temos: 2 Lenkija Šaudynės

Šaudynės šioje vietoje įvyko praeitą pirmadienį. Kaip 15min jau skelbė, jų metu buvo pašautas ir netrukus mirė Lietuvos pilietis, gimęs 1981 m.

Pirminiais Lenkijos žiniasklaidos duomenimis, konfliktas viename iš prekybos centro barų esą galėję kilti tarp nusikalstamų grupuočių. Tačiau policija jokios informacijos šia tema iš esmės neteikė, tvirtindama, kad tyrimas vyksta, tad jam nenorima pakenkti.

Lietuvos užsienio reikalų ministerija patvirtino turinti informacijos, kad žuvęs vyras yra mūsų šalies pilietis. Tą patį patvirtino ir Policijos departamentas, tačiau daugiau jokių detalių nė viena iš institucijų nepateikė.

Plačiau – Lenkijoje per susišaudymą žuvo Lietuvos pilietis: URM tai patvirtina.

Penktadienį Lenkijos spaudoje pasirodė pranešimas, kad auka tikrai nebuvo atsitiktinė – tai portalui wp.pl patvirtino jų šaltinis teisėsaugoje. Esą „visa ši istorija atrodo keistai, bet tikrai galima lažintis, kad ten nebuvo atsitiktinių žmonių“.

Daugiau skaitykite čia – Lenkijos žiniasklaida apie susišaudymą prie Varšuvos: lietuvis žuvo ne atsitiktinai.

Pirmosios žinios pagaliau pasirodė ir iš policijos pusės. Lenkijos sostinės komendantūra socialiniame tinkle „X“ pasidalijo žinia, kad sulaikytas įtariamasis, šaudęs ir mirtinai sužeidęs lietuvį.

„Sostinės komendantūros policininkai kartu su policininkais iš Vaivadijos komendantūros Poznanėje sulaikė 37-erių Kinijos pilietį. Vyras yra įtariamas nužudęs 42-ejų Lietuvos pilietį.

Nusikaltimas įvykdytas praeitą pirmadienį Vulka Kosovskie vietovėje.

Šią bylą tiria prokuratūra. Tyrimas tęsiamas“, – rašė policijos atstovai.

Kaip rašo rmf24.pl, Vulka Kosovskie vietovėje yra didelis prekybos centras, kuriame parduodamos prekės iš Azijos. Čia jau keliolika kartų fiksuoti susišaudymai.

Ši prekyvietė, anot portalo, vis sulaukia išskirtinio teisėsaugos dėmesio – tarnybos, įskaitant Centrinį policijos tyrimų biurą ir Vidaus saugumo agentūrą, kartkartėmis ten rengia reidus, tikrindamos prekeivius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas