Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Liutauro Varanavičiaus sumušimo istorijoje – LFF vadovo Juliaus Kvedaro pavardė

Neteisėtu praturtėjimu įtariamam Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentui Juliui Kvedarui netrukus gali tekti prokurorams atsakyti į klausimus dėl buvusio LFF vadovo Liutauro Varanavičiaus užpuolimo, rašo „Lietuvos rytas“.
Liutauras Varanavičius
Liutauras Varanavičius / Aliaus Koroliovio nuotr.

15min.lt primena, kad, Kauno policijos duomenimis, kovo 7 d., apie 21.25 val., S.Daukanto gatvėje prie 43 m. L.Varanavičiaus pribėgo keli nepažįstami jaunuoliai ir jį sumušė.

Ikiteisminio tyrimo kontrolę neseniai perėmė Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

„Byloje yra duomenų apie galimas šio žmogaus sąsajas su įvykiu Kauno centre“, – kalbėjo tyrimui artimas šaltinis.

Tyrėjų akys krypsta į prieštaringai vertinamą LFF prezidentą J.Kvedarą. 15min.lt rašė, kad jis įtariamas, kad galėjo praturtėti pasisavindamas Europos futbolo federacijų asociacijos (UEFA) Lietuvai skiriamus pinigus. Pirmiausia šiuo kauniečiu susidomėjo Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) darbuotojai, mat J.Kvedaro išlaidos sunkiai derėjo su jo pajamomis.

Vėliau medžiaga buvo perduota Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybai (FNTT) ir pradėtas ikiteisminis tyrimas. J.Kvedaras buvo nušalintas nuo LFF prezidento pareigų, tačiau Kauno apygardos teismas kauniečio skundą patenkino ir jam buvo grąžintas LFF vairas.

VMI šiuo futbolo veikėju susidomėjo po to, kai buvo gauti keli skundai, kuriuose rašoma, esą J.Kvedaras gyvena ne pagal pajamas ir mėgaujasi prabanga – perka brangius automobilius, namus.

J.Kvedaras įtaria, kad skundus galėjo parašyti L.Varanavičius, tačiau niekas nežino, kaip yra iš tikrųjų, nes skundai nepasirašyti. Ar LFF vadovas galėjo imtis keršto akcijų?

„Byloje yra duomenų apie galimas šio žmogaus sąsajas su įvykiu Kauno centre“, – „Lietuvos rytui“ kalbėjo tyrimui artimas šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas