Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

LKPT: ketvirtadienį šalies keliuose sužeista dešimt vairuotojų

Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, ketvirtadienį iš viso fiksuoti 12 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės. Juose sužeista 13 žmonių, tarp kurių - dešimt vairuotojų. Praėjusią parą nukentėjo tiek automobilių, tiek motociklų, keturračių ir traktorių vairuotojai. Vienoje avarijoje būta ir dviejų nukentėjusiųjų.
Eismo įvykis
Eismo įvykis / LKPT

Po vidurdienio, Kaune, Baltų prospekto ir Strazdo gatvės sankryžoje, dviračiu važiuodama 23 metų mergina atsitrenkė į automobilį „VW Golf“, vairuojamą 58 metų vyro, ir susižeidė. Nukentėjusioji nuvežta į ligoninę.

Vakare, apie pusę vienuoliktos, Šakių rajone, Vilkeliškių kaime, šlapiame kelyje Vilkaviškis–Kudirkos Naumiestis–Šakiai, 54 metų vyro vairuojamas automobilis „VW Transporter“ kliudė, pirminiais duomenimis, į kairę pasukusį dviračio vairuotoją, kuris atsitrenkė į automobilio priekinį sparną. Nukentėjo 72 metų vyras, jis vilkėjo ryškiaspalvę liemenę su šviesą atspindinčiais elementais.

Prieš dešimtą vakaro, Vilniaus rajone, Naujakiemio kaime, miško teritorijoje, lengvuoju keturračiu važiavo 20-metė mergina, teisės vairuoti tokios rūšies transporto priemonės ji neturi. Nesuvaldytas keturratis atsitrenkė į medį, vairuotoja paguldyta į ligoninę. Transporto priemonė nustatyta tvarka neįregistruota.

Prieš devintą vakaro, Trakuose, Vytauto gatvėje, prie daugiabučių namų, į stovinčius tris automobilius „BMW 320D“, „Honda Accord“ ir „BMW 528i“ atsitrenkė ir juos apgadino motociklas „Honda CB 1300“. Nukentėjo su šalmu važiavęs dviratės transporto priemonės 45 metų vairuotojas, jis paguldytas į ligoninę.

Apie pusę devintos vakaro, Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje, į priekyje sustojusį BMW markės automobilį atsitrenkė automobilis „Audi“, nukentėjo vairuotojai, 23-ejų mergina ir 30 metų vyras, Kamerūno Respublikos pilietis.

Vakare, prieš septintą, Utenos rajone, Padumblės kaime, siauro žvyrkelio tiesioje įkalnėje, 61 metų moters vairuojamas automobilis „Opel Astra“ susidūrė su priešpriešiais važiavusiu „VW Golf“, kurį vairavo 32 metų moteris. Nukentėjo pirmojo automobilio 71 metų keleivė, nuvežta į ligoninę. Dar viena šio automobilio keleivė, kuriai 80 metų, pirminiais duomenimis, nesužeista.

Pavakarę, Jurbarko rajone, kelyje Jurbarkas–Skaudvilė, 51 metų vyras automobiliu „Honda FR-V“ lenkdamas kairėn, į lauko keliuką, sukantį į traktorių „MTZ Belarus-80“ į jį atsitrenkė. Nukentėjo ir į ligoninę paguldytas buvo traktorių vairavęs 38 metų vyras.

Popietę, Panevėžio rajone, magistraliniame kelyje A17 Panevėžio aplinkkelyje, automobilis „Seat Leon“, pirminiais duomenimis, keisdamas važiavimo kryptį, susidūrė su pagrindiniu keliu tiesiai važiavusiu krovininiu automobiliu „DAF“, kurį vairavo 42 metų Lenkijos Respublikos pilietis. Nukentėjo „Seato“ vairuotojas, 19 metų vaikinas nuvežtas į ligoninę.

Iš viso per parą – 54 eismo įvykiai, du iš jų kilo dėl neblaivių vairuotojų kaltės. Registruoti ir septyni atvejai, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas