Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 24 /15:54

Marijampolės policininkas vėl įtariamas smurtu prieš moterį: pažeidė draudimą prie jos artintis

Marijampolėje policininkas namuose smurtavo prieš neblaivią moterį. Aiškėja, kad tai ne pirmas smurtinio pobūdžio įvykis artimoje aplinkoje: baiminamasi dėl nukentėjusiosios saugumo ir net gyvybės.
Smurtas artimoje aplinkoje
Smurtas artimoje aplinkoje (asociatyvi nuotr.) / 123RF.com nuotr.

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienio naktį, apie 1.51 val., Draugystės gatvėje, namuose, per konfliktą ne tarnybos menu neuniformuotas blaivus 43 metų Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnas smurtavo prieš neblaivią (2,33 prom.) 26 metų moterį.

Vyras uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo artimajam giminaičiu ar šeimos nariui.

Portalas kauno.diena.lt pirmadienį skelbia, daugiau kaip 20 metų darbo stažą policijoje turintis Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Reagavimo skyriaus vyriausiasis patrulis kolegų dėmesio susilaukė jau antrą kartą per pastaruosius porą mėnesių.

Jis įtariamas vėl smurtavęs prieš tą pačią moterį, prie kurios po kovo 12-osios incidento Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno ligoninės Vaikų ligų skyriuje jam buvo uždrausta artintis.

Anksčiau 15min rašė, kad kovo 12 dieną į policiją kreipėsi moteris, patikinusi, kad ligoninėje jai grasino vyras. Jau tuomet paaiškėjo, kad įtariamasis – Marijampolės apskrities policijos pareigūnas.

Marijampolės apskrities VPK nuotr./Marijampolės policija
Marijampolės apskrities VPK nuotr./Marijampolės policija

Marijampolės apskrities VPK atstovė portalui kauno.diena.lt yra sakiusi, kad komisariato vadovams apie sudėtingą situaciją šio pavaldinio šeimoje ir ten vykstančius konfliktus žinoma, tarnyboje buvo atliekamas patikrinimas. Kol vidinis tyrimas vyko, pareigūnas dirbo. Dabar, paaiškėjus naujoms aplinkybėms, Marijampolės policijoje sprendžiama iš naujo, ką daryti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas