Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Marijampolės kriminalistų surengtos operacijos metu sulaikytas Čekijoje vogtas visureigis

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai surengė operaciją, nukreiptą prieš užsienyje vogtų transporto priemonių gabenimą į Lietuvą.
Čekijoje vogtas „Toyota RAV4“
Čekijoje vogtas „Toyota RAV4“ / Lietuvos policijos nuotr.

Operacijos metu Marijampolės kriminalistai bei Marijampolės apskr. VPK Reagavimo skyriaus pareigūnai magistraliniame kelyje A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai stabdė iš Lenkijos Respublikos atvykusį visureigį „Toyota RAV4“, kuris, kriminalistų turimais išankstiniais duomenimis, buvo vogtas.

Marijampolės apskr. VPK Reagavimo skyriaus bei Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnų profesionalumo dėka visureigis magistraliniame kelyje buvo žaibiškai užblokuotas bei jo vairuotojas priverstinai išlaipintas iš transporto priemonės, taip užtikrinant eismo dalyvių saugumą, o visureigio vairuotojui atimant net menkiausią galimybę sprukti nuo jį stabdančių policijos pareigūnų.

Netrukus Marijampolės apskrities ribose, tame pačiame magistraliniame kelyje A5, buvo sustabdyta ir visureigį galimai lydėjusi transporto priemonė, o jos vairuotojas sulaikytas. Po sulaikymo paaiškėjo, kad visureigiui „Toyota RAV4“ Čekijoje yra paskelbta tarptautinė paieška, kaip vogtos transporto priemonės.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Abu asmenys sulaikyti bei pristatyti į Marijampolės apskr. VPK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas