Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės rajone globos namų auklėtiniai sumušė įstaigos direktorių

Marijampolės r., Avikilų kaime, girti globos namų auklėtiniai sumušė įstaigos direktorių Vytautą Šulinską, kuris atvyko skirti susimušusius paauglius. Direktoriui iškvietus policiją, globojamos nepilnametės akmenimis apmėtė pareigūnų automobilį, praneša TV3 žinios.
Smurtas prieš vaikus
Smurtas prieš vaikus / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Marijampolės rajone, Avikiluose esančių Marijampolės vaiko tėviškės namų direktorius V.Šulinskas reportaže sakė, kad netoliese esančioje autobuso stotelėje susimušė jo globos namų auklėtiniai. Kai jis atvažiavo juos išskirti, paaugliai aptalžė ir patį vyrą. Jis sako, kad auklėtiniai buvo neblaivūs.

Kol aiškinosi situaciją su iškviestais policijos pareigūnais, nepilnametės auklėtinės akmenimis apmėtė ir apgadino policininkų automobilį.

Į areštinę uždaryti 17 metų vaikinas, kuriam nustatytas 1,5 promilės girtumas, ir 16 metų mergina su kiek daugiau nei promilės girtumu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sveikatos sutrikdymo ir svetimo turto apgadinimo.

Marijampolės vaiko teisių specialistai ruošiasi tirti situaciją. Pasak jų, bus nagrinėjama, ar vaikams saugu būti šiuose globos namuose, nes tai ne pirmas kartas, kai nepilnamečiai auklėtiniai yra neblaivūs, tačiau pirmas – kai sumušamas įstaigos vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas