Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 24

Mirtinas sandoris: verslininką du jauni statybininkai pasmaugė vos dėl kelių šimtų eurų

Du pavojingais recidyvistais pripažinti jauni vyrai – Egidijus Karinauskas ir Nerijus Narimovas – pernai sausį surengė klastingą planą: apsimetę, kad parduoda statybinius įrankius, į negyvenamo namo teritoriją įvilioja vieną supirkėją verslininką. Pakliuvęs į spąstus, jis buvo pasmaugtas. Tačiau, kaip paaiškėjo, vos dėl kelių šimtų eurų. Balandžio 23 d. Kauno apygardos teismas paskelbė žudikams verdiktą.
Nerijus Narimovas
Egidijus Karinauskas ir Nerijus Narimovas teisme / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Remiantis bylos medžiaga, vidurinį išsilavinimą įgiję ir individualia veikla oficialiai besiverčiantys E.Karinauskas, gimęs 1996 metais, bei N.Narimovas, gimęs 2000-aisiais, iš anksto susitarė 2023 m. sausio 10 d. vėlyvą vakarą apgaule įvilioti verslininką G.K. į negyvenamo namo Kaune teritoriją. Kaltinamieji apsimetė, kad parduoda statybinius įrankius. Jie vylėsi pasisavinti didelius pinigus.

Pakliuvęs į spąstus, verslininkas buvo ciniškai ir šaltakraujiškai nužudytas. Nustatyta, kad nieko blogo neįtaręs vyras buvo pasmaugtas.

Iš aukos kelnių kišenių žudikai ištraukė vos apie 400 eurų, du telefonus bei automobilio, su kuriuo jis atvyko į tariamo sandorio vietą, užvedimo raktelius.

Verslininko kūnas buvo rastas po 4 dienų, kai apžiūrėti gyvenamojo namo (tai darė kas kelias savaites) atvyko jo savininkės sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas