Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 01 25 /15:55

Molėtų plente susidūrė BMW ir „Toyota“, Vilniaus perėjose partrenkti du jaunuoliai

Penktadienį Vilniaus apskrityje vairuotojai ir pėstieji neišvengė eismo įvykių. Yra ne tik apdaužytų transporto priemonių, bet ir sužeistų žmonių.
„Fiat Ducato“
Greitoji pagalba / Sauliaus Aliukonio nuotr.

Pranešimas apie eismo įvykį Molėtų plente, ties 13-uoju pastatu, gautas 14.51 val.

Čia susidūrė BMW ir „Toyota“.

Į šios eismo nelaimės vietą išsiųstas ne tik policijos, bet ir greitosios pagalbos ekipažas, nes buvo praneša apie vieną sužeistą moterį. Įtariama, kad jai galėjo lūžti ranka.

Kiek anksčiau Vilniaus apskrities policija buvo gavusi pranešimus apie Vilniaus mieste, perėjose, automobilių kliudytus jaunus pėsčiuosius.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad Vaduvos gatvėje ties 5-uoju pastatu „VW Caddy“ automobilis kliudė 18-metį pėsčiąją. Pranešimas apie šį įvykį gautas 14.28 val.

Dar viena panaši eismo nelaimė netrukus nutiko sostinės Darželio gatvėje – 14.44 val. pranešta, kad automobilis „Kia Rio“ kliudė nepilnametį. Buvo teigiama, kad medikų įvykio vietoje net nereikia, tačiau įvertinti situacijos į Darželio gatvę išsiųsti policijos patruliai.

Tuo metu „Facebook“ grupėje „Reidas Vilniuje“ eismo dalyviai dalijasi informacija ir vaizdais iš šios dienos techninių eismo įvykių Vilniuje.

„Jei nesusitars, formuosis kamštis. Dvi juostos užimtos, du automobiliai ir troleibusas. Kalvarijų gatvė šalia „Sigmos“ gamyklos“, – feisbuke skelbia Valdas R.

Socialiniame tinkle taip pat yra pranešimų apie eismo incidentus Tūkstantmečio gatvėje ties įvažiavimu į Savanorių prospektą, Žalgirio gatvėje, taip pat Naujojoje Vilnioje ir Antakalnyje prie Šilo tilto.

VIDEO: Nufilmuotas eismo įvykis Vilniaus Žalgirio gatvėje
VIDEO: Nufilmuota penktadienio avarija slidžioje Vilniaus Tūkstantmečio gatvėje

Tapote šių įvykių liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas