Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktį rasta nužudyta jauna Karmėlavos gyventoja: įtariamasis bandė slėptis

Kauno rajone rasta negyva 34 metų moteris. Policija įtaria nužudymą, jau sulaikytas pusamžis įtariamasis. Neoficialiomis žiniomis, nusikaltimas įvykdytas prieš sugyventinę.
Kaune vyko įtariamo žudiko paieška
Asociatyvi iliustracija / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Spalio 15 d., praėjusią naktį apie 02.40 val. Kauno rajone, Karmėlavos mstl., rastas moters kūnas (gim. 1990 m.) su smurto žymėmis.

Sulaikytas neblaivus (2,64 prom.) vyras (gim. 1972 m.), operatyviai praneša Kauno apskrities policija.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad nusikaltimas įvykdytas gyvenamojoje patalpoje, būste.

Numeriu 112 paskambino triukšmą išgirdęs ir kažką negero įtaręs kaimynas.

Atskubėję patruliai rado negyvą moterį, medikai išgelbėti jos negalėjo, tik konstatavo mirtį. Tuo pat metu gausesnės pareigūnų pajėgos ėmėsi operatyvinių veiksmų, pirmiausia – įtariamojo paieškos.

„Įtariamasis sulaikytas ne įvykio vietoje, bet tame pačiame Karmėlavos miestelyje, maždaug per valandą. Tuomet sulaikytajam ir buvo nustatytas sunkus girtumas“, – 15min papasakojo Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Ji minėjo, kad kriminalistams dabar teks atlikti nemažai darbo, be kita ko, apklausti ir kitus kaimynus, kurie galimai turės informacijos, padėsiančios susidaryti vaizdą dėl nusikaltimo aplinkybių.

Tyrėjų turimais duomenimis, įtariamojo ir aukos pavardės skirtingos, bet koks konkrečiai juos galėjo sieti ryšys, dar tik pradedama aiškintis. Bylos tyrimui jau vadovauja šįryt paskirtas prokuroras.

Tuo metu portalo kaunodiena.lt duomenimis, įtariamasis sulaikytas tame pačiame name, nes bandė slėptis tiesiog pas kaimynus.

Šio portalo šaltiniai teigia, kad įtariamasis ir nužudytoji buvo skirtingų tautybių, tačiau sugyventiniai. „Jų gyvenamosios vietos adresas buvo gerai žinomas policijai dėl ten nuolat vykusių išgertuvių, kurios tradiciškai baigdavosi muštynėmis“, – rašoma „Kauno dienoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant